Мілан обіграв Інтер і вийшов у півфінал Кубка Італії


Опубликованно 03.01.2018 00:43

Мілан обіграв Інтер і вийшов у півфінал Кубка Італії

В 1/4 фіналу Кубка Італії любителів кальчо чекала яскрава вивіска — Derby della Madonnina, Мілан протистояв Інтеру. Хоч ці команди і не є найлютішими ворогами як, наприклад, римські Лаціо та Рома, тим не менш, поєдинки цих колективів завжди викликають великий ажіотаж. Дженнаро Гаттузо зіткнувся з серйозною проблемою напередодні матчу — вранці пошкодження отримав Джанлуїджі Доннарумма, а на передматчевій розминці також пошкодився покликаний замінити Сторарі, алленаторе довелося випустити на поле знаменитого "брата-паразита" — Антоніо Доннарумму, який дебютував в основному складі "россонері".

Мілан на правах номінального господаря поля заволодів ігровою і територіальною перевагою, яке у нього було на протязі всього матчу за винятком деяких часових відрізків, коли він віддавав м'яч "нерадзуррі". Правда, небезпечних моментів біля воріт Хандановіча практично не виникало зважаючи беззубої гри "россонері" в атаці. У першій половині зустрічі все ж таки було кілька можливостей забити, перша була у Бонавентури після подачі Кессье, Ханданович витягнув м'яч з-під поперечини після удару Джакомо.

В середині першого тайму м'яч побував у сітці воріт Мілана — Перішич прострілив з гострого кута після подачі кутового, а Доннарумма зрізав м'яч у власні ворота, але все-таки уникнув ганьби, завдяки тому, що суддівська бригада зафіксувала активний офсайд у Раноккія, який заважав голкіперу. Після того, що сталося підопічні Гаттузо продовжили контролювати хід гри, одного разу непогано пробивав Сусо з меж штрафного, але Ханданович класно склався і парирував удар іспанця. Загалом, команди продемонстрували досить бляклу гру в першій 45-ти хвилинці і пішли на перерву при закономірною нічиєю.

Після відновлення гри Мілан знову заволодів ігровою перевагою, ще щільніше притиснувши підопічних Лучано Спалетті до власних воріт. Щоправда, саме "змії" були ближчими до того, щоб відкрити рахунок — Ікарді виконав знижку на Жоау Маріу, який пробивав практично в упор, але португалець примудрився пробити прямо в Доннарумму, який перевів м'яч на кутовий. Далі лише одна команда атакувала, номінальні гості повністю перейшли на гру другим номером і налаштувалися на гру виключно на контратаках. В одному з епізодів Ханданович зробив рідкісну для себе помилку на виході, подарувавши м'яч Бонавентура, але Джакомо, схоже, не очікував такого сюрпризу і не зумів влучити у порожній кут воріт.

Ближче до закінчення основного часу другого тайму м'яч ледь не побував у сітці після обвідного удару Сусо і рикошету від спини Шкриниара, але, на щастя Інтера, поперечина зіграла за "нерадзуррі". Отримуючи можливості проводити атаки, "змії" відразу зупинялися у центрі поля, засушуючи гру і давши чітко зрозуміти, що вони не проти зіграти 30 зайвих хвилин, їм не звикати (в 1/8 фіналу Інтер здобув перемогу над Порденоне лише в серії післяматчевих пенальті - прим.). Номінальні гості таки домоглися свого і перевели гру в екстра-тайм.

У першому додатковому таймі ігрова перевага Мілана лише зросла і, в кінцевому підсумку, тиск на ворота Хандановіча принесло свої плоди — на 104-й хвилині Сусо м'яко накинув м'яч в штрафну площу, Кутроне вибіг з-за спин захисників і переграв словенського голкіпера, після чого не приховував емоцій, святкуючи гол з партнерами по команді — 1:0. У другій 15-хвилинці "россонері" продемонстрували впевнену гру, не давши підопічним Спалетті можливості зрівняти рахунок, в результаті чого відсвяткували непросту, але закономірну перемогу 1:0. Дженнаро Гаттузо може поки відстрочити своє звільнення завдяки перемозі над принциповим суперником і виходу у півфінал національного кубка, а "чорна смуга" Лучано Спалетті і його Інтера триває.

В 1/2 фіналу Кубка Італії Мілану буде протистояти римський Лаціо, який напередодні обіграв Фіорентину.

Мілан - Інтер 1:0 Гол: Кутроне, 104

Мілан: А. Доннарумма - Абате (Калабрія, 53), Романьолі, Бонуччі, Родрігес — Кессье, Більяр, Локателлі (Чалханоглу, 73) — Сусо, Калініч (Кутроне, 75), Бонавентура

Інтер: Ханданович — Канселу, Шкриниар, Раноккія, Нагатомо — Весіно, Гальярдини (Брозович, 75) — Кандрева (Едер, 101), Жоау Маріу (Валеро, 67), Перішич — Ікарді

Попередження: Локателлі, Більяр, Кутроне — Шкриниар, Весіно, Валеро



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут