Неймар: Нарешті повернулася та Бразилія, яку поважають і якою захоплюються


Опубликованно 03.01.2018 01:46

Неймар: Нарешті повернулася та Бразилія, яку поважають і якою захоплюються

Вже завтра, 1 грудня, відбудеться жеребкування фінальної частини чемпіонату світу.

"З якими командами ми не хотіли б зіграти на ЧС-2018? Таких команд немає. Бразилії все одно, з ким грати. Це Чемпіонат світу, і там зібралися кращі збірні. Це команди високого класу, і вони добре підготовлені. Не можна ділити суперників на слабких і сильних. Коли їдеш на світову першість, потрібно бути готовим грати з будь-якою командою", — сказав Неймар в інтерв'ю офіційному сайту ФІФА.

"Зараз нашу команду поважають більше, ніж три-чотири роки тому. Люди ставляться до нас по-іншому. Нарешті повернулася та Бразилія, яку поважають і якою захоплюються. Та команда, яка любить хороший футбол. І ми цьому раді. У вболівальників, так і всієї нації, тепер зовсім інший настрій. Ми впевнені в своїх силах і з нетерпінням чекаємо чемпіонату світу. Авторитет за гроші не купиш".

"У мене змішані почуття з приводу чемпіонату світу. Наш домашній Чемпіонат світу я закінчив зовсім не так, як хотів. Мріяв виграти його, а замість цього програв. Та я просто його не закінчив! Отримав серйозну травму і, на жаль, мені довелося за це розплачуватися. Тиждень потім був сам не свій. Багато плакав і весь час запитував себе, як так могло вийти. Але потім зрозумів, що все, що трапляється з тобою в житті не по твоїй волі, робить тебе сильнішим. Це вчить тебе і готує до майбутнього. Думаю, на цьому чемпіонаті світу Бразилії чекає великий успіх. Я віддам всі сили заради перемоги на мундіалі".

Бажаєте дізнаватися головні футбольні новини першими? Підписуйтесь на наш канал в Telegram! Стежити за нашим сайтом ви також можете Viber і Twitter.



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут