Кравець: У цій грі вичавили з себе більше, ніж у попередній


Опубликованно 05.01.2018 01:00

Кравець: У цій грі вичавили з себе більше, ніж у попередній

В рамках 3 туру групового етапу Ліги Європи Динамо на виїзді переграло Янг Бойз з рахунком 1:0.

Про грі на нерідній для себе позиції, мотивації і тренерських корективи розповів, що вийшов на заміну у 2 таймі Артем Кравець.

"В цьому матчі я грав лівіше від центру. В принципі, будь-яка атакуюча позиція для мене не нова, тому проблем не виникає".

"Я вважаю, що кожен був готовий вийти на поле. Було важке покриття, незвичайне для нас, але головне те, що ми добилися результату і вийшли в плей-офф".

"Напевно, в чемпіонаті ми граємо менш успішно, тому що не можемо вичавити максимум. У цій грі вичавили з себе більше, ніж у попередній. Треба реалізовувати ті моменти, які ми створюємо, надійніше грати в обороні — тоді буде результат".

"Було бажання перемогти і пройти в наступний раунд. З помсти ... Добре, що ми зуміли тут перемогти, але я б не сказав, що був особливий настрій на реванш або помста".

"У перерві тренер в якійсь мірі нас заспокоїв, тому що настрій і так був достатній. Ми не грали в той футбол, який від нас вимагали тренери — більше контролювати м'яч, спокійно виходити з оборони. У другому таймі це стало краще виходити", — цитує Кравця офіційний сайт Динамо.

Раніше гру Динамо в поєдинку проти Янг Бойз прокоментував захисник киян Євген Хачеріді.



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут