Моуріньо: Бернлі побореться за місце в єврокубках


Опубликованно 08.01.2018 00:28

Моуріньо: Бернлі побореться за місце в єврокубках

У поточному сезоні команда Шона Дайча вже відібрала очки в Челсі, Тоттенхема і Ліверпуля, і пропустила в перших 19 матчах лише 15 голів.

"Бернлі у відмінній формі. Якщо їх метою було виживання, то вони уже її досягли в цьому плані у них все під контролем", — упевнений Моуріньо.

"Якщо їх метою є місце в першій десятці, то вони її досягнуть. Якщо їх метою є місце в зоні єврокубків, то вони за нього поборються і будуть серйозним претендентом".

"Думаю, їх статистика пропущених голів говорить сама за себе. В минулому матчі вони пропустили тричі, але до цього оборонялися дуже-дуже добре".

"Всі знають, як вони грають, так що якщо ви очікуєте побачити креативний красивий футбол, то розчаруєтеся. Вони грають прямолінійно, прагматично і роблять ставку на свої сильні сторони, і в цьому вони дуже-дуже гарні".

"Вони вже кілька років працюють з одним менеджером. Думаю, зв'язок між гравцями, стилем гри, менеджером і тренерськими ідеями дуже хороша, тому вони і процвітають".

Після 19-ти турів Бернлі набрав 32 очки і займає сьому позицію в турнірній таблиці Прем'єр-ліги, відстаючи від четвертого місця на три очки.

Бажаєте дізнаватися головні футбольні новини першими? Підписуйтесь на наш канал в Telegram! Стежити за нашим сайтом ви також можете Viber і Twitter.



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут