Бернард: Мною цікавляться багато європейських клубів


Опубликованно 10.01.2018 02:25

Бернард: Мною цікавляться багато європейських клубів

Бернард, контракт якого з "Шахтарем" закінчується майбутнім літом, підтвердив, що ним цікавляться бразильські і європейські клуби.

У той же час 25-річний бразилець не виключає варіант з продовженням контракту з "гірниками".

"Мені відомо про інтерес бразильських клубів, адже мій контракт з "Шахтарем" закінчується в середині наступного року. Це делікатна ситуація. Я пов'язаний з Шахтарем контрактом до кінця сезону, але не можу закривати двері перед іншими клубами, особливо бразильськими", — сказав Бернард.

"Мене радує інтерес інших клубів, але спочатку я повинен вислухати Шахтаря, подивитися, що пропонують вони. Якщо умови не влаштують мене або клуб, значить, я розгляну інші пропозиції і прийму найкраще рішення".

"Ми вже коротко обговорювали продовження контракту з "Шахтарем", але до чогось конкретного поки не прийшли. Нам потрібно більше часу, щоб обговорити і проаналізувати всі аспекти. Мені 25 років, наступний контракт може стати визначальним у моєму житті, в моїй кар'єрі. Зазвичай угода розрахована на чотири роки або п'ять років. Тоді мені буде 29-30 років, тому мені потрібно все добре обдумати".

"Знаю, що мною цікавляться багато європейських клубів. Саме тому потрібно обдумати все спокійно і з холодною головою, щоб прийняти найкраще рішення. Можливо, я залишуся в "Шахтарі", можливо, повернуся до Бразилії або перейду в іншу європейську команду. Моє майбутнє стане відомо пізніше".

"Переговори дуже потайливі, тому на даний момент я не можу сказати, які клуби виходили на мене. Звичайно, багато гравців, а не тільки я, хотіли б пограти в англійській Прем'єр-Лізі, в Іспанії, у Франції. Це три дуже сильних чемпіонату, за якими стежать у всьому світі. Було б здорово випробувати себе в одному з них".

Раніше повідомлялося про інтерес до Бернарду з боку міланського Інтера, Цзянсу китайської Сунин і бразильського Палмейрас.

У поточному сезоні Бернард провів за Шахтар 24 матчах у всіх турнірах, в яких забив дев'ять голів і віддав три результативні передачі.

Бажаєте дізнаватися головні футбольні новини першими? Підписуйтесь на наш канал в Telegram! Стежити за нашим сайтом ви також можете Viber і Twitter.



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут