Вірт: Дуже задоволений грою, ми заслужили набране очко


Опубликованно 28.01.2018 02:28

Вірт: Дуже задоволений грою, ми заслужили набране очко

У поєдинку 16 туру чемпіонату України Верес на виїзді здобув нічию в матчі з Зорею (1:1).

Цим результатом головний тренер гостей Юрій Вірт залишився задоволений, як, власне, і грою своєї команди.

"Бойова гра сьогодні була. Я сказав сьогодні на установці, що крім бажання і дисципліни повинні бути бійцівські якості. Хто виграє сьогодні боротьбу і підбори, той виграє сьогодні матч".

"В принципі, я вдячний всім футболістам. По відношенню їх до гри було помітно, що вони максимально віддавалися на полі. Думаю, ми заслужили одне набране очко. Це наша сьома нічия поспіль, але нічиї бувають різні. Сьогодні я дуже задоволений і грою, і ставленням хлопців до гри. Я привітав всіх футболістів. Зараз головне-відновитися. У нас наступна гра з Чорноморцем, і ми будемо спокійно готуватися".

"Не хочу повертатися в минуле, але були такі ігри, де ми заслуговували перемоги. Це були ігри проти Маріуполя, проти Олімпіка. Ми створювали багато гольових моментів. Десь не вистачило фарту, десь майстерності. В принципі, сьогодні я задоволений і грою, і результатом".

"Ми чудово розуміємо, що по підбору футболістів і грі Зоря, як мінімум, входить в трійку. Дуже хороший підбір кадрів і гра. І від цього цінніша наша сьогоднішня нічия", — цитує Вірта офіційний сайт Зорі.

Нагадаємо, що Вересу вдалося відігратися в поєдинку з Зорею завдяки вельми спірного голу Володимира Адамюка.



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут