Президент Динамо задоволений молоддю, але буде шукати підсилення на зимовому трансферному ринку


Опубликованно 05.02.2018 01:49

Президент Динамо задоволений молоддю, але буде шукати підсилення на зимовому трансферному ринку

Президент Динамо Ігор Суркіс заявив в інтерв'ю прес-службі клубу, що не переживав за результат поєдинку проти "Ворскли", виграного киянами з рахунком 2:1.

- Після єврокубкового матчу було важко грати. Плюс у нас багато кадрових проблем, особливо в середині поля. Через травми вибули Сидорчук, Гармаш... На щастя, відновився Циганков. У будь-якому разі гру потрібно було доводити до перемоги, причому забивати у всіх можливостях, які були. Адже під кінець могли і пропустити.

- Ворскла незручний суперник для "Динамо". Не було побоювання за результат?

- У мене не було, тому що я завжди вірю в те, що команда переможе. Але я багато років у футболі, і розумію, як важко відновлюватися після єврокубкових матчів і перельотів. Я дуже задоволений тим, як зіграли наші молоді хлопці: і Циганков, і Миколенко, але проблеми є, і нам необхідно буде вирішити під час зимового трансферного вікна.

- Що ви сказали хлопцям після гри?

- Побажав гарного виступу в збірних. А іншим добре відпочити за три вихідних дні і почати підготовку до наступних матчів.

Бажаєте дізнаватися головні футбольні новини першими? Підписуйтесь на наш канал в Telegram! Стежити за нашим сайтом ви також можете Viber і Twitter.



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут