Генінсон збирається порушити регламент УПЛ


Опубликованно 11.02.2018 00:59

Генінсон збирається порушити регламент УПЛ

Український футбол давно сповнений містики і загадок. То в УПЛ виходить команда з Першої ліги, що посіла третє місце, маючи інфраструктурні проблеми як у команди, що стоїть вище. То дають посаду людині в ФФУ, якого від футболу довічно відсторонила ФІФА.

Цього разу президент УПЛ Володимир Генінсон вирішив дати можливість Карпатам і Олімпіку дограти матч новими складами, тим самим порушивши регламент (Стаття 9. Організація і проведення змагань. Пункт 30 ).

Відповідно до цього, команди повинні дограти матч тими футболістами, які фігурують у рапорті арбітра "Склади команд" в списках "А" і "Б". В дограванні не можуть брати участь ті футболісти, які на момент зупинки були замінені, вилучені з поля.

Крім цього, футболісти, які на момент зупинки матчу були на полі, не можуть бути внесені в матч, який будуть догравати, як запасні.

Звичайно, варто визнати, що Карпатам і Олімпіку, які, ймовірно, у січні недорахуються ряду футболістів, буде важко дограти матч старими складами. Але йти назустріч клубам в даній ситуації, теж не зовсім коректно. Адже такими діями порушується футбольний закон. Простіше було б зарахувати підсумковим результатом матчу рахунок на табло, який був на момент зупинки — 1:1.

Мабуть, наш футбол впав ще не настільки низько, щоб почати його піднімати. І, можливо, те, що ми вважаємо дном, не є таким.



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут