Девіч: Дав слово Динамо, але в той же день подзвонив Срна


Опубликованно 15.02.2018 07:48

Девіч: Дав слово Динамо, але в той же день подзвонив Срна

Українському вболівальнику Марко Девіч відомий за своїми виступами за луцьку "Волинь", харківський "Металіст", донецький "Шахтар" і збірну України.

Всього Марко провів в Україні дев'ять років і запам'ятався нам своїми чудовими голами і незвичайними фінтами. В інтерв'ю програмі Профутбол Девіч згадав 2012 рік, коли він з "Металіста" перейшов в Шахтар, хоча був вже "однією ногою в Динамо.

"Було дві розмови з Динамо. Про одну з них ви, напевно, навіть не знаєте. Ігор Михайлович Суркіс дуже хотів бачити мене в "Динамо". Перший розмова була у нас, коли я збирався продовжувати контракт з Металістом. Тоді я сам вів переговори з керівництвом "Металіста", без агентів. У мене була така стратегія: попросити більшу заробітну плату, щоб у підсумку отримати половину цієї суми. В результаті у нас щось не складалося і в мене була можливість почекати півроку і перейти в Динамо вільним агентом", — почав свою розповідь Девіч.

"Друга історія більш цікава. Це було на зборах перед чемпіонатом світу. Мені зателефонували з Динамо, і тоді ми практично домовилися. Динамо пішло на всі мої умови. Ігор Михайлович дуже хотів, щоб я перейшов, але буквально в цей же день, після закінчення розмови із Суркісом, мені зателефонував Даріо Срна. Спочатку я не зрадів цьому дзвінку, адже розумів, до чого це йдеться. Даріо сказав, що він розмовляв з Ахметовим і Луческу, і запитав мене, я готовий перейти в Шахтар. Я пояснив йому, що тільки що дав добро Динамо, але більше мені хотілося перейти в Шахтар".

"Тоді я розумів ще одну річ. Якщо щось піде не так в Шахтарі, то мене легко відпустять в Металіст, а ось повернуться туди з Динамо було б важче. Пройшло 10 місяців, я повернувся в Металіст Шахтаря і ми зайняли друге місце. Я забивав тоді і Динамо, і Шахтар, і Дніпру. І от якщо б я перейшов в Динамо, я не знаю чим це закінчилося. Але Суркіс щиро хотів бачити мене в "Динамо" і мені незручно перед ним, адже я дав йому слово. Ще до того, пропозиції Шахтаря. Але був у Рубіні момент, коли я хотів перейти в Динамо. Тоді я б погодився, але не було ініціативи", — резюмував Девіч.

Зараз Марко грає за скромний клуб з Ліхтенштейну Вадуц.

Бажаєте дізнаватися головні футбольні новини першими? Підписуйтесь на наш канал в Telegram! Стежити за нашим сайтом ви також можете Viber і Twitter.



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут