Штімац: Це я працевлаштував Срну і Плетікосу у Шахтар


Опубликованно 10.05.2018 20:54

Штімац: Це я працевлаштував Срну і Плетікосу у Шахтар

- Це ж ви працевлаштували Срну і Плетікосу в Шахтар?

– Так! Я був спортивним директором Хайдука. Я дружив з батьком Даріо, який просив мене допомогти його синові, ще коли Даріо було 15 років. І я дуже щасливий, що свого часу переконав його перейти саме в "Шахтар".

– Чому у Плетікоси не склалося в Донецьку на відміну від Срни?

– На моє глибоке переконання, проблема Плетікоси полягала тільки в одному – він переходив у "Шахтар" з думками про те, що через рік-два буде грати в Європі. В один день я зміг донести Даріо, що якщо пан Ахметов тобі як другий батько, значить це твій дім, завжди цінуй це і віддавай душу Шахтарю. – у кожній життєвій ситуації стався так, немов ти будеш тут все своє життя.

– Як у Хорватії поставилися до допінгу Срни?

– Це дуже сумно. Тому що вся Хорватія знає відношення Даріо до свого народу. Він загальний улюбленець. Я не знаю, що там насправді сталося, але сподіваюся, що це помилка не Даріо.

– Як думаєте, Срна коли-небудь буде тренувати збірну Хорватії?

– Складно сказати. Думаю, що він із задоволенням прийняв би цю пропозицію. І така можливість, думаю, у нього може виникнути, тому що Даріо володіє великим авторитетом серед хорватського керівництва. Але, зрозуміло спочатку він повинен завершити ігрову кар'єру.

Валерій Пригорницький



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут