Степаненко: На Фреда Шахтар запрацює хороші гроші


Опубликованно 18.05.2018 13:51

Степаненко: На Фреда Шахтар запрацює хороші гроші

По закінченні нинішнього сезону стан "гірників" може покинути півзахисник Фред, якого хоче придбати Манчестер Сіті.

Також в якості вільних агентів можуть піти хавбек Бернард і форвард Факундо Феррейра. Дану ситуацію прокоментував Тарас Степаненко:

"Зрозуміло, що всі ці гравці зараз в хорошій формі. Наскільки я знаю, у Факундо і у Бернарда контракти закінчуються, а Фред заслужено зацікавив один з англійських грандів. Тому на ньому клуб повинен заробити хороші гроші, і це добре і для нього, і для клубу. А щодо хлопців, які йдуть вільними агентами, якщо вони все-таки підуть, це їхнє право, їхній вибір. Вони вирішили, що так краще для їхньої кар'єри, і вони чесно відпрацювали свої контракти. Я думаю, що клуб готовий до цього. У нас є молоді футболісти, можливо, влітку з'являться новачки на позиції, які потрібно закривати. Тому думаю, що все буде добре".

Також Тарас поговорив і про майбутнє головного тренера команди Паулу Фонсеки.

"Я люблю стабільність. Завжди звикаєш до людини, переймаєшся його ідеями. Звичайно, хотілося б, щоб Паулу залишився. Мені дуже імпонує цей тренер: молодий, амбіційний, з хорошими правильними життєвими принципами. Мені подобається, як він веде себе на тренуваннях і в житті, те, як він бачить футбол. Не дарма ним цікавляться європейські гранди. Але вибір за ним. У кожної людини своя мрія і не всі хочуть довго залишатися на одному місці і в одному чемпіонаті. Я впевнений, що клуб зробить все можливе, щоб його зберегти, але як вирішить Пауло, знає тільки він", — розповів Степаненко в інтерв'ю Комсомольській правді в Україні.

Раніше повідомлялося, що Інтер не зумів домовитися з Бернардом.



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут