Атлетіко впевнено обіграв Спортинг


Опубликованно 15.06.2018 08:18

Атлетіко впевнено обіграв Спортинг

Атлетико у сьогоднішньому матчі повинен був підтвердити своє реноме головного фаворита Ліги Європи. На шляху "матрацників" став лісабонський "Спортінг", і цей бар'єр "індіанці" подолали. Практично подолали.

Вже на 22-й секунді матчу Дієго Коста скористався помилкою Коатеса і вивів один на один Коке. Іспанець своїм шансом скористався сповна — 1:0. Після ще декількох хвилин активності господарі трохи заспокоїлися, а Спортинг став шукати щастя біля воріт Хмари. І момент у гостей був. Мартінша вивели на побачення з голкіпером, але цю дуель португальцю виграти не вдалося. Удар в дальній і сейв Хмари.

На цей момент Атлетіко відповів голом. І знову подарунок від "Спортінга". На цей раз Матьє заплутався в ногах, тим самим забезпечивши Гризманну рандеву з Патрісіу. Француз зі своїм завданням впорався — 2:0. У другому таймі господарі повністю контролювали гру, але в кінці зустрічі Спортинг був зобов'язаний забивати і повертати інтригу. Монтеро опинився в потрібний час і в потрібному місці, але буквально з п'яти метрів пробив значно вище воріт! Епічний промах!

Тепер Спортингу потрібно забивати в Португалії мінімум двічі, а враховуючи, що Атлетіко взагалі рідко пропускає, то можна припускати, що гра-відповідь буде формальністю.

Атлетіко - Спортинг 2:0 Голи: Коке, 1, Грізманн, 40

Атлетіко: Хмар — Хуанфран, Савич, Годін, Ернандес — Корреа (Гамейро, 53), Сауль, Габі, Коке — Грізманн (Витоло, 90), Дієго Коста (Партїєю, 88)

Спортинг: Патрісіу — Пиччини, Матьє, Коатес, Коентрау (Рібейру, 80) — Батталья, Карвалью (Акунья, 45) — Мартінш, Фернандеш (Фернандеш, 87), Б. Руїс — Дост

Попередження: Сауль, Савич, Коке — Коентрау, Пиччини, Дост



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут