Я прийшов хлопчиком, а йду чоловіком — останні слова Іньєсти в Барселоні


Опубликованно 01.08.2018 22:15

Я прийшов хлопчиком, а йду чоловіком — останні слова Іньєсти в Барселоні

Півзахисник Барселони Андрес Іньєста завершив кар'єру в каталонському клубі. Під час нагородження команди футболіст подякував клуб, в якому він провів 22 щасливих року:

“Сьогодні складний день, але позаду 22 чудових року. Для мене було великою гордістю і радістю носити цей знак на собі і захищати кольори кращого в світі клубу", — сказала Іньєста, який дебютував за Барсу в 2002 році.

“Спасибі всім моїм товаришам по команді. Я хочу подякувати кожного з них. Буду сумувати за вами всіма дуже сильно. І спасибі вам, фанати, за вашу любов, за те, як ви допомогли мені відчути себе тут. Я приїхав сюди хлопчиком, а йду чоловіком. Ви залишитесь у моєму серці назавжди.

Наприкінці додам, що цей тиждень була просто нереальною — у мене немає слів. Ура, Барселона! Ура, Каталонія! Ура, Фуэнтеальбилья (рідне місто Іньєсти — прим.ред.)", — закінчив футболіст.

Нагадаємо, Андрес Іньєста в складі Барселони став дев'ятиразовим чемпіоном Іспанії, шестиразовим переможцем Кубка країни і чотириразовим переможцем Ліги чемпіонів.  



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут