Григорчук: У Лізі чемпіонів немає легких шляхів, але Астана буде прагнути потрапити в групу


Опубликованно 02.08.2018 16:24

Григорчук: У Лізі чемпіонів немає легких шляхів, але Астана буде прагнути потрапити в групу

З 1 червня новим головним тренером Астани став український фахівець Роман Григорчук.

"Якісь роздуми над пропозицією Астани були, але в цілому у мене було відчуття, що настав час зробити такий крок. Зробив, і у мене немає жалю, або радості. Треба було зробити – і крапка", — цитує Григорчука azerisport.com.

"Для мене було важливо, що команда ставить максимальні завдання і намагається для цього робити все, що може. Спрага і прагнення божевільні. З перших днів, потрапивши в цю середу, я відчув, що це топ-клуб. Ця команда не ставить ніяких інших завдань, окрім перемог".

Час, який провів у Габалі, дуже корисне. Я багато чому навчився. Вважаю, що разом ми багато чого добилися. Працювали по максимуму. Всі результати в чемпіонаті Азербайджану були максимальними. Єврокубкові успіхи я взагалі вважаю, супермаксимальными. Негативний момент – мій останній матч з Габалою у фіналі Кубка проти Кеглі (0:1). Я хотів виграти цей трофей. Ми всі хотіли. Ми до цього дуже прагнули. Але не вийшло. Поразка стала для мене болісним".

З Астаною Роман Григорчук зможе виступити в Лізі чемпіонів. "Цього я чекав все життя. Хвилювання з цього приводу є. І чим ближче буде наш старт, тим ці почуття будуть загострюватися. Але я чекав цього і мріяв про це. Я розумію всю свою відповідальність. Я думав про це моменті. Останні роки команда виграє свій чемпіонат, виходить в груповий етап Ліги Європи і Ліги чемпіонів. Цим все сказано. На мені лежить неймовірна відповідальність. Але я до цього готовий. Повторюся, що мріяв про це. Постараюся використовувати цей шанс".

"Дивився, які там суперники можуть потрапити. Який би шлях не був, його не можна назвати легким. У Лізі чемпіонів немає легких шляхів. Ми будемо прагнути потрапити в групу".

Бажаєте дізнаватися головні футбольні новини першими? Підписуйтесь на наш канал в Telegram! Стежити за нашим сайтом ви також можете Viber і Twitter.



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут