Динамо выстрадало перемогу над ФК Львів


Опубликованно 05.08.2018 06:33

Динамо выстрадало перемогу над ФК Львів

У другому матчі ігрового дня УПЛ новачок чемпіонату Львів приймав одного з двох українських грандів — київське Динамо. У першому турі львів'яни закономірно обіграли Арсенал, продемонструвавши яскраву гру і натякнувши, що не збираються бути "солодкою булочкою" для своїх суперників, Динамо ж, як і в матчі проти Шахтаря за Суперкубок, обіграло Ворсклу завдяки грубій помилці воротаря, тепер же воно повинно було довести, що може здобувати перемогу і без подарунків від суперника.

Господарі поля досить сміливо почали звітний поєдинок, вже на першій хвилині Аугусто потужно вистрілив по воротах здалеку, але його удару не вистачило точності. Після стартової активності львів'ян гості заволоділи ігровою і територіальною перевагою, на фоні партнерів по команді виділявся Вербич, який і розганяв атаки, і завершував їх ударами по воротах, правда, своєї мети вони не досягали, то завадив рикошет від захисника, то підводила точність. А ось капітан і лідер команди Віктор Циганков, на відміну від свого партнера, у звітній зустрічі був досить пасивний.

У другій половині першого тайму підопічні Олександра Хацкевича провели дві разючі атаки, які, втім, не увінчалися успіхом — спершу Че Че пробив прямо в Бандуру після знижки Вербича, а трохи пізніше Буяльський повинен був відправляти м'яч у сітку після зрячого пасу Бесєдіна, але удар Віталія виявився дуже неточним. У кінцівці тайму вже Гармаш міг забити після класного навісу Буяльського, але замість цього Денис просто накинув м'яч в руки Бандурі. Таким чином, Львів дотерпів до перерви і відправився відпочивати, зберігши свої ворота недоторканними.

Після відновлення гри кияни продовжили багато володіти м'ячем на чужій половині поля, але раз за разом втрачали його біля чужих воріт, не створюючи небезпечних моментів. Підопічні Жилмара намагалися огризатися, заробили чимало кутових, але так і не створили жодного гольового моменту за весь матч. Хацкевич зрозумів, що потрібно щось змінювати у грі його команди, і випустив на поле Андрієвського і Сидорчука, які додали Динамо гостроти попереду.

У другій половині тайму Сидорчук зобов'язаний був відкривати рахунок, вирвавшись на ударну позицію після передачі Морозюка, але Сергій не зумів проштовхнути м'яч повз зайняв відповідну позицію Бандури. Чим менше часу залишалося до завершення матчу, тим більше тиску надавали гості на володіння Бандури і, рано чи пізно, м'яч повинен був опинитися в його воротах. Сталося це вже в компенсований час — Андрієвський увірвався в штрафну площу і викотив м'яч під удар ледь з'явився на полі Русину, якому залишалося не промахнутися по порожніх воротах — 0:1. Через кілька хвилин Вербич міг подвоїти перевагу своєї команди, але не зміг переграти Бандуру в ближньому бою. Як підсумок, Динамо здобуло важку перемогу над Львовом і йде без втрат після двох зіграних матчів.

У 3-му турі ФК Львів зіграє з полтавською Ворсклою, а Динамо очікує чергове протистояння з донецьким Шахтарем.

ФК Львів — Динамо 0:1 Гол: Русин, 90+2

ФК Львів: Бандура — Голіков, Адамюк, Парамонов, Воронін — Приймак (Рафаель, 76), Каленчук — Волошинович (Панамби, 58), Аугусто, Западня (Тейлор, 64) — Бруно

Динамо: Бойко — Кендзьора, Бурда, Кадар, Морозюк (Русин, 90+1) — Буяльський, Че Че (Сидорчук, 63) — Циганков, Гармаш (Андрієвський, 58), Вербич — Бесєдін

Попередження: Аугусто — Бесєдін



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут