Махарадзе — про трофей за 7-е місце: Для свого самолюбства — це важливо


Опубликованно 09.08.2018 11:51

Махарадзе — про трофей за 7-е місце: Для свого самолюбства — це важливо

В останньому матчі чемпіонату України Олімпік програв Чорноморцю (1:3), а вже в наступному матчі зіграє проти Олександрії на столичному стадіоні Динамо ім. Валерія Лобановського.

- У команди було два вихідних дня. Як відсвяткував свято?

- Після матчу з Чорноморцем я залишився в Одесі, відвідав рідних. Дуже давно не був у рідних краях, дуже скучив за своїм родичам. Тим більше, Великдень – родинне свято, провів її в колі сім'ї.

- Поразку в Одесі сильно вдарило по самолюбству?

- Так, безумовно.

- Що, на твій погляд, не виходило в матчі з Чорноморцем?

- Абсолютно всі, як в атаці, так і в обороні. Ми дуже слабо зіграли. На моїй пам'яті це одна з найслабших ігор Олімпіка, в якій я брав участь. Я завжди намагаюся шукати причини в собі. Зробив певні висновки для себе. Кожен футболіст повинен зробити висновки після цієї гри.

- Роман Санжар після матчу сказав, що такої Олімпіка по духу ще не було. Проблеми в колективі є?

- У нас новий колектив. Якщо раніше я міг сказати про кожного футболіста, то зараз немає. Залізти до хлопців в голову дуже важко. У минулому році кожен футболіст розумів вимоги головного тренера, зараз з цим важче. Потрібно час, думаю, в найближчому майбутньому все налагодиться.

- Як думаєш, як вийти з цього міні-кризи?

- Тільки через перемоги. Потрібно здобувати очки, показувати хорошу гру і набирати впевненість у своїх силах.

- Попереду матч з Олександрією. Як охарактеризуєш гру суперника?

- Їх гра будується на довгих передачах. Нам завжди важко давалися матчі з городянами. Це буде одна з найважчих ігор для нас у другій шістці.

- Дійсно, матчі між Олімпіком і Олександрією останнім часом, і в поточному сезоні зокрема, виходять наполегливими. Вболівальникам не варто чекати багато голів?

- Складно сказати, адже це футбол. В Одесі ми три голи пропустили, а у Львові – тричі забили. Зараз футбол непередбачуваний, але думаю, що глядачі побачать красиву гру у виконанні двох команд і не залишаться розчарованими.

- З турнірної точки зору це очна дуель двох претендентів на втішний кубок, який вручається сьомий команді УПЛ. Наскільки важливий для Олімпіка цей трофей?

- Знову ж таки, для свого самолюбства – це важливо. Раз вже виявилися в другій шістці, то потрібно зайняти максимально високе місце, здобути якомога більше перемог. Але все ж це сьоме місце, а не третє чи четверте.

- Чим Олександрія відрізняється від інших команд другої шістки?

- У них хороший підбір футболістів, зараз у них дуже зіграна команда. У городян не змінюється склад, вони точково посилюються. Проти них, як я вже говорив, завжди важко грати. Не даремно адже ця команда влітку брала участь у кваліфікації Ліги Європи.



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут