Бесєдін: Не збираємося нікому нічого доводити


Опубликованно 22.08.2018 03:57

Бесєдін: Не збираємося нікому нічого доводити

"Динамо" прийме Шахтар у 32-му турі чемпіонату України. "Гірники" вже забезпечили собі чемпіонський титул, а раніше обіграли киян у фіналі Кубка України. Тому деякими вболівальниками і фахівцями ця гра сприймається як можливість Динамо реабілітуватися за невдачі.

"Ми не збираємося нікому нічого доводити. У нас є завдання, яке будемо виконувати – в кожному матчі показувати хорошу гру і добиватися результату. Те, що кожен з нас буде викладатися на полі і грати тільки на перемогу, не обговорюється", — цитує Бесєдіна офіційний сайт Динамо.

"Нам не вперше грати з Шахтарем матч, який нічого не вирішує. Подібне вже було і навіть у такому випадку поєдинки виходять видовищними, емоційними і цікавими. Шахтар – наш прямий конкурент, і матчі з них – особливі".

"Проти когось із захисників Динамо найважче грати? Мені все одно. Не знаю, який склад вийде в суботу – основний чи ні, не важливо. Адже не дивлячись ні на турнірне становище, ні на що-небудь інше, ми вийдемо і дамо бій".

Матч між Динамо і Шахтарем розпочнеться сьогодні о 19:30 за київським часом. На Football.ua буде доступна текстова онлайн-трансляція поєдинку.



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут