Арсенал — Львів. Напередодні


Опубликованно 23.10.2018 15:45

Арсенал — Львів. Напередодні

19:30, Київ, Динамо ім. Ст. Лобановського. Арбітр — Олександр Дердо. Пряма трансляція на телеканалі Футбол 1.

У Києві між собою зіграють новачків елітного дивізіону.

Де б ще могло таке статися, як не в Україні. Гаразд, Арсенал піднявся з першої ліги, але Львів-то – з другої (!). Можна скільки завгодно говорити про правонаступника Вереса, проте очевидне приховати не вийде. Банальна рокіровка буде виправдана лише в тому випадку, якщо в підсумку піде на користь чемпіонату. Львів'яни, на відміну від рівнян, збираються грати у рідному місті, що для Прем'єр-ліги – давно схожа на справжню знахідку. Такі вже наші реалії.

Особливий інтерес у контексті даного протистояння викликають і особистості наставників. Причому з попередніми тренерами керівництво обох клубів розлучилося дещо дивно. І якщо вихід з Львова Андрія Демченка, в якійсь мірі, міг бути передбачений, то звільнення тріумфатора першого дивізіону Сергія Литовченка стало повною несподіванкою. Заміни коуча знайшлися, і які! Львів'янин Жилмар вже працював в Україні, а Фабріціо Раванелли напевно не встигли забути вболівальники 90-х. Правда, як легендарного гравця Ювентуса. В якості тренера в біографії сивочолого італійця більше білих плям, ніж, власне, роботи в серйозних клубах. П'ять років тому тренував скромнейший французький Аяччо і... все.

Враховуючи той факт, що обидві команди оновлені майже повністю, спрогнозувати будь-який поворот подій – заняття явно безперспективне. Поступатися не захоче ніхто, до того ж Жилмар з Раванелли, як один, обіцяють активно впроваджувати в життя атакуючий футбол. Подивимося, що з того вийде.

Орієнтовні склади

Арсенал: Сітало – Насонов, Майданевич, Даценко, Осман – Доронін, Семчук, Домбровський, Бушман, Черненко — Семенюк

Львів: Бандура — Воронін, Приндета, Адамюк, Пастка — Приймак, Каленчук, Янчак, Бруно, Волошинович – Жуліо Сезар прогноз 2:2



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут