Зубейко: Олімпік розраховує в матчі з Карпатами на позитивний результат


Опубликованно 18.11.2018 21:05

Зубейко: Олімпік розраховує в матчі з Карпатами на позитивний результат

5-го серпня у третьому турі української Прем'єр-ліги зіграють Карпати і донецький Олімпік.

"До гри з Карпатами підходимо в гарному настрої. Цьому посприяла перемога над Ворсклою в минулому турі. Вважаю, що з'явилася впевненість у своїх діях. Розуміємо, що рухаємося в правильному напрямку. Ми розраховуємо в поєдинку з Карпатами на позитивний результат. По іншому ніяк", — цитує Зубейко офіційний сайт Карпат.

"Карпати? Я бачив їх матч проти Олександрії у першому турі. Свого часу я грав в Карпатах, але не можу сказати, що недільне протистояння буде особливим для мене. Для мене кожна гра важлива. Не важливо це Чорноморець, де я колись також грав і з яким ми зустрічалися в першому турі, чи Карпати".

"Про львів у мене хороші спогади, нічого поганого не пригадаю. Нормально розійшлися з клубом, все в порядку. Зараз в команді не так вже й багато моїх знайомих залишилося. Спілкуюся з Андрієм Нестеровим. Разом зі мною в Олімпіку грає Павло Ксьонз. Буває, що згадуємо з ним приємні моменти, пов'язані з Карпатами. У нас тільки позитивні спогади, пов'язані з "зелено-білими".

"Керівництво клубу поставило завдання перед нами. Кожен спортсмен, який хоче досягти успіху, повинен ставити для себе максимальні завдання. Треба показувати насамперед хорошу гру, а потім подивимося. Головне — прогресувати і все буде добре".



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут