Маріуполь — Львів. Напередодні


Опубликованно 26.11.2018 18:35

Маріуполь — Львів. Напередодні

19:30, Маріуполь, їм. В. С. Бойко. Арбітр — Денис Шурман. Пряма трансляція на телеканалі Футбол 1.

У Маріуполі команда Олександра Бабича зіграє з новачком елітного дивізіону.

Після вильоту з Ліги Європи "приазовці" можуть повністю зануритися в рідну безодню. Справи у Прем'єр-лізі у них йдуть не кращим чином. Передостаннє місце, нехай і з матчем у запасі, оптимізму не додає, і тепер необхідно постаратися з максимальною оперативністю виправити становище. Зробити це буде непросто, навіть незважаючи на якісне поповнення у вигляді досвідченого хавбека Валерія Федорчука. Ось тільки зігратися з новими партнерами йому доведеться вже по ходу п'єси.

Львів тиждень тому вдома поступився Шахтарю " (0:2), хоча потрап Аугусто при рахунку 0:0 в ціль, а не у Ракицького – цілком могла статися сенсація. А який би міг вийти дебют у Юрія Бакалова – краще не придумаєш! Втім, вийшло так, як вийшло. Новий наставник поки тільки розбирається у ввіреному йому господарстві, і глобальних рішень не приймає. Правда, навряд чи керівництво Львова буде довго миритися з негативними результатами. Цілі клубу високі, і потрібно набирати очки вже зараз. Бакалов це чудово розуміє.

Напевно тренерський штаб господарів зробить деякі перестановки після поразки в Полтаві (2:1). У рідних стінах іншого результату, окрім перемоги, від Маріуполя не чекають, до того ж завдання у клубу колишня – потрапляння до шістки найсильніших. Так що рубка на стадіоні, який носить ім'я Володимира Бойка, буде порядна. Поступатися ніхто не побажає.

Орієнтовні склади

Маріуполь: Худжамов — Кирюханцев, Білий, Яворський, Демири — Чурко, Федорчук, Пихаленок, Мішньов, Тищенко – Фомін

Львів: Бандура — Тейлор, Адамюк, Парамонов, Воронін — Голіков, Каленчук — Сабіно, Аугусто, Пастка – Бруно прогноз 2:1



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут