Червенков: У Чорноморця не було очікуваного настрою


Опубликованно 14.12.2018 00:40

Червенков: У Чорноморця не було очікуваного настрою

Команди Фабріціо Раванелли і Ангела Червенкова не зуміли виявити переможця, обмінявшись забитими голами (1:1).

"Я думаю, що наша команда почала добре, хотіла встановити ігровий контроль. Але, ми побачили, що команда Арсенал змінилася в тактичному плані, грала дуже грамотно, дуже сконцентровано. Таку концентрацію я очікував від нашої команди, вона поки що не відповідає тому рівню, який мені хотілося б бачити", — сказав Червенков.

"В принципі, гра була рівна. Погано, що після кутового удару ми отримали такий дивний безглуздий гол. Потім ми зробили зміни в тактичному плані, деякі переміщення, ми активізували темп і атакуючі дії, що призвело до того, що ми зрівняли рахунок. На завершення ми намагалися більше контролювати гру. На жаль, були огріхи, недоліки в останній передачі та завершальному ударі, які перешкодили взяти три очки".

"Так, могло бути і гірше. В останні хвилини наш воротар Литовченко виручив в дуже серйозній ситуації. Але скажу, що ми налаштовувалися на три очки. Повторюся, на жаль у команди не було очікуваного настрою, концентрації. Наша команда не грала на тому рівні, який я хотів побачити. Наші можливості, напевно, не дуже високі, але якщо не викладатися на сто відсотків, ніколи не буде хорошої гри. Добре, що не програли, але й одне очко на виїзді — теж непоганий результат. Інші команди в іграх з Арсеналом теж будуть втрачати очки, я в цьому впевнений".

"Арсенал" — це команда, яка будується. Ми спостерігаємо за тим, що відбувається, змінюються футболісти, вони ще не звикли до манери гри партнера, зміні позицій. Але це — робота тренера. Я бачу, що грають молоді футболісти, їм надають довіру. Потрібен час і терпіння".

На Football.ua доступне відео голів та огляд матчу Арсенал-Київ — Чорноморець (1:1).



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут