Евертон мінімально обіграв "Арсенал"


Опубликованно 24.07.2019 03:35

Евертон мінімально обіграв

У єдиному матчі ігрового дня в АПЛ ліверпульський "Евертон" приймав лондонський Арсенал, який веде боротьбу за потрапляння в Лігу чемпіонів по закінченні сезону. Головний тренер гостей Унаї Емері знову залишив в запасі П'єра-Емеріка Обамеянга, крім того, компанію йому склав і Аарон Ремсі, так що атакуючий потенціал команди серйозно постраждав.

"Каноніри» активно почали матч, але потім досить швидко віддали ініціативу супернику, який досить швидко повів у рахунку – на 10-й хвилині м'яч влучив в Колашинаца після удару Калверта-Льюіна головою і відлетів до Ягелке, якому залишалося вразити порожні ворота – 1:0. Після пропущеного гола лондонці перебралися на чужу половину поля, але не здобули та успіху, не доводячи свої атаки до ударів по воротах, так що Пікфорд залишався зовсім без роботи.

Підопічні Марку Сілви виглядали значно краще за свого суперника у першому таймі, чинячи тиск на чужу штрафну площу, але вони також не були успішні в завершальній стадії, хоч удари по воротах і виникали, реальної загрози для Лено вони не несли. Таким чином, команди створили мінімум небезпечних моментів у першій 45-хвилинці, але цього виявилося достатньо для одного забитого голу, який поставив Арсенал у скрутне становище.

Відразу ж після перерви Емері випустив на поле Ремсі і Обамеянга, якщо валлієць активно вступив у гру після своєї появи, то габонец пішов у тінь, так і не вийшовши з неї. У дебюті другої половини зустрічі Ремсі міг зрівняти рахунок після того, як Пикофрд вибив м'яч кулаком прямо на ногу Аарона, але той не скористався таким подарунком, пробивши над поперечиною. Арсенал багато володів м'ячем у першій половині другої 45-хвилинки, але не створювали небезпечних моментів, замість цього "каноніри" могли пропустити, але їм дуже пощастило, що Бернард не реалізував вихід один на один з Лено.

Незважаючи на те, що лондонці більше володіли м'ячем, господарі контролювали хід гри і були набагато небезпечніше біля чужих воріт, маючи кілька нагод подвоїти свою перевагу. Найбільш реальний шанс забити був у Ришарлисона, який скористався відскоком м'яча в штрафній площі і був зобов'язаний відправити його в сітку, але промахнувся з вигідної позиції. "Іриски" раз за разом ловили гостей на контратаках, але так і не зуміли покарати суперника, задовольняючись одним забитим м'ячем, якого виявилося достатньо для перемоги над командою Емері, яка провела один з найгірших матчів у сезоні, ризикуючи вилетіти з топ-4 в понеділок, якщо "Челсі" не програє Вест Хему.

У 34-му турі Евертон зіграє з вже вилетів в Чемпіоншип Фулхемом, а Арсенал очікує дербі з Уотфордом.

Евертон - Арсенал 1:0 Гол: Ягелка, 10

Евертон: Пікфорд — Коулмен, Ягелка, Зума, Дінь — Гомеш, Гуйє — Ришарлисон (Уолкотт, 79), Сігурдссон (Девіс, 90+1), Бернард (Лукман, 88) — Калверт-Льюїн

Арсенал: Лено — Мустафі, Папастатопулос, Монреаль — Мэйтленд-Niles Эльнени (Ремсі, 46), Гендузи, Колашинац (Обамеянг, 46) — Озіл (Ивоби, 74), Мхітарян — Ляказетт

Попередження: Гомеш — Гендузи, Папастатопулос, Мустафі, Монреаль



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут