Алиссон — про Золотий м'яч: Нападників цінують трохи більше, ніж воротарів


Опубликованно 08.10.2019 20:00

Алиссон — про Золотий м'яч: Нападників цінують трохи більше, ніж воротарів

Алиссон фігурує в ЗМІ в якості одного з претендентів на отримання "Золотого м'яча". Сам бразилець пишається, що його гру так високо оцінюють.

"Це викликає у мене почуття гордості, але я знаю, що це нелегко. Воротарю ще складніше. Це означає, що я добре працюю, люди мене цінуючи", — наводить слова Алиссона Marca.

"Важко досягти успіху в сучасному футболі? Це складно для всіх. Даний вид спорту змінився за останні кілька років. У кожній області з'являється все більше технологій, фізична підготовка дуже дуже важка. Гравці повинні дотримуватися дієти, добре відпочивати".

Алиссон вважає, що роль воротаря має величезне значення. Однак глядачі більше цінують нападників з-за того, що вони забиваю голи.

"Воротарі все активніше беруть участь у матчах. Звичайно, ви повинні бути гарні в грі руками, і в грі ногами, тому що це фундаментальний аспект. Крім того, у воротарів унікальний огляд того, що відбувається на полі, потрібно організовувати партнерів по команді. Різниця в тому, що вони не забивають голи, вони заважають цьому. Люди люблять святкувати голи. Це найважливіший момент у футболі. Думаю, з-за цього нападників цінують трохи більше.

"Золотий м'яч з воротарів отримував тільки Яшин? Знаю про це. Ви бачите, як це складно для воротарів. Як я вже сказав, це буде велика честь, але я волію думати про те, щоб виконувати свою роботу і допомагати Ліверпулю в цьому сезоні"

Нагадаємо, що Алиссон став кращим голкіпером минулого розіграшу Ліги чемпіонів.



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут