Грімм — про телепуле: Динамо, Дніпро-1, Зоря Ясна і повинні були підкоритися рішенню більшості


Опубликованно 02.11.2019 12:00

Грімм — про телепуле: Динамо, Дніпро-1, Зоря Ясна і повинні були підкоритися рішенню більшості

Томас Грімм незадоволений результатами голосування за єдиний телепул.

"Мій настрій? Найщасливіший день у моєму житті. Якщо говорити серйозно, то дуже складний день і багато розчарувань. Більшість клубів, які раніше підтримували ідею єдиного телепула, проголосували "за", але чотири клубу були проти. Моя думка і досвід минулого каже, що таке рішення знову веде нас по хибному шляху. Зараз Ліга знаходиться у дуже специфічній ситуації, яка не сприяє розвитку футболу в Україні. Сьогодні був не дуже хороший день для українського футболу".

"Що далі? Відповідно до демократії, коли ви програли, але більшість проголосувала "за", то потрібно слідувати правилам. Але ці чотири клуби не хочуть приєднуватися до телепулу. Вони хочуть, щоб їх показував інший канал. Особисто я цього не розумію. В демократичній системі ви іноді виграєте, а іноді програєте. Але коли ви не дотримуєтесь правил, то це призведе Лігу в дуже складну ситуацію".

"Вісім клубів будуть у пулі, а інші чотири підпишуть індивідуальні контракти з іншими каналами. Це не найкраще рішення для розвитку Ліги. Більшість вирішила так, і якщо ви не дуже раді, то все одно повинні слідувати правилам. Але перша реакція клубів – вони не хочуть цього робити. Зараз Ліга повинна вирішити, що з ними робити".

"Хто проти єдиного пулу? Динамо, Дніпро-1, Десна і Зоря. Вони повинні були підкоритися рішенню більшості, адже ми живемо в демократичному світі".

"Проголосувавши за телепул клуби підпишуть договір на три сезону", — наводить слова Грімма сайт каналів Футбол 1/2.

Раніше Сергій Рафаїлов висловив думку, що єдиний пул необхідний, але не в тому вигляді, який пропонують УПЛ і канали Футбол.

Бажаєте дізнаватися головні футбольні новини першими? Підписуйтесь на наш канал в Telegram! Стежити за нашим сайтом ви також можете в Facebook, Instagram і Twitter.



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут