Зінченко: Для футболіста добре вміти грати на різних позиціях


Опубликованно 04.11.2019 09:00

Зінченко: Для футболіста добре вміти грати на різних позиціях

Захисник Манчестер Сіті Олександр Зінченко розповів про важливість наполегливої роботи на тренуваннях і поділився своєю думкою про виступ на різних позиціях.

"Кожен день потрібно показувати свій рівень на тренуваннях і в матчах, потрібно боротися за місце в складі. Перший крок – стати кращим, потім головне – утримати свою позицію. Футбол – божевільний спорт, все може змінитися в одну мить. Ти можеш перебувати на вершині сьогодні, але потрібно знову і знову дуже багато працювати".

"В національній команді я граю в центрі поля, у Манчестер Сіті – зліва в захисті, відчуваю себе комфортно на обох позиціях. Думаю, для футболіста добре вміти грати на різних позиціях".

"Ми все ще вдосконалюємось. Ми на правильному шляху. Подивимося, що буде в наступному сезоні, але ми точно будемо дуже багато працювати", – наводить слова Зінченко портал Goal.

Нагадаємо, в червні Зінченко продовжив контракт з Манчестер Сіті до 2024 року.

Бажаєте дізнаватися головні футбольні новини першими? Підписуйтесь на наш канал в Telegram! Стежити за нашим сайтом ви також можете в Facebook, Instagram і Twitter.



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут