Колос — Ворскла. Напередодні


Опубликованно 06.11.2019 07:45

Колос — Ворскла. Напередодні

Напевно мало хто перед стартом сезону могли припустити, що перед очним матчем в рамках п'ятого туру, Ворскла буде йти на 10 місці, в той час як Колос в зоні єврокубків. Тим не менше, між командами всього-то три очки різниці.

Колос – Ворскла 24 серпня, субота, 14:00. Оболоно-Арена", Київ. Арбітр – Катерина Монзуль. Пряма трансляція на ТК Футбол 2

У День Незалежності України ковалевський Колос прийме полтавську Ворсклу в першому матчі п'ятого туру чемпіонату УПЛ. До святкового дня обидві команди підійшли після нічийних результатів на минулих вихідних.

Колос в рамках четвертого туру вперше в своїй історії зіграв внічию в рамках елітного дивізіону чемпіонату України. Вперше команда Костишина зіграла поза Києва. Вперше не зуміла розпечатати ворота суперника.

Ворскла вдома приймала іншого новачка еліти – Дніпро-1. Команди обмінялися голами на початку другого тайму і більше не забивали, так і не зумівши визначити переможця. Після двох поразок у стартових матчах чемпіонату полтавчани в наступних двох матчах набрали чотири очки і будуть намагатися не переривати розпочату серію без поразок.

Ворскла не може розраховувати у матчі з Колосом на Дмитра Кравченка, який продовжує відновлюватися після травми. Едін Шехич отримав пошкодження в матчі з Дніпро-1 і по ньому тренерський штаб повинен визначитися. Луїзао, також відчуваючи дискомфорт після поєдинку 4-го туру, готовий грати.

Руслан Костишин не зможе розраховувати на Хучбарова, Ільїна та Бондаренко. Після невеликих пошкоджень відновилися центральні захисники Парамонов і Гавриш.

Фішка туру

Перед матчем Гімн України виконає фіналіст шоу "Голос Діти" Андрій Бойко.

Цікаві факти

- Ворскла пропускає в останніх шести матчах чемпіонату України;

- в домашніх матчах Колоса обидва рази "зайшла" ставка обидві заб'ють;

- Віталій Косовський проведе свій 15-й матч біля керма Ворскли;

Орієнтовні склади:  



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут