Клопп: У цьому сезоні АПЛ ми повинні боротися за головний титул


Опубликованно 09.11.2019 17:20

Клопп: У цьому сезоні АПЛ ми повинні боротися за головний титул

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп поділився своїми думками про поточному сезоні в АПЛ напередодні зустрічі з Арсеналом.

"Я не вважаю, що Прем'єр-ліга — це гонка двох коней. Якби це було саме так, то я б не припускав, що ми — друга кінь. В цьому сезоні ми повинні боротися за головний титул. Ну і в Лізі чемпіонів ми повинні виступити не гірше, ніж у минулому році. Зараз в АПЛ тільки починаються ігри. Ми не звертаємо уваги, яке місце в таблиці ми займаємо. Вся боротьба — попереду".

Німецький фахівець розповів, як у команди йдуть справи з командним духом.

"Командний дух може бути різним. У минулому сезоні ми виграли Лігу чемпіонів, тому було б дивно, якщо б у нас не було командного духу. Але потрібно постійно давати один одному стусана, а не просто випивати разом. На зборах Хендо сказав, що ми завжди будемо друзями. Це дійсно так, але не кращими, тому що гравці повинні періодично підштовхувати один одного".

"Ми повинні залишатися лютими й ненаситними. Найкращий командний дух не в тому, щоб просто бути разом. Потрібно, щоб кожен підштовхував іншого. І у нас саме так".



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут