Михайленко: Кравченко? Звикли грати без нього


Опубликованно 20.11.2019 14:10

Михайленко: Кравченко? Звикли грати без нього

Дмитро Михайленко прокоментував той момент, що в майбутньому матчі проти Львова належить грати без капітана команди. Нагадаємо, що в минулому поєдинку досвідчений Сергій Кравченко отримав видалення і не допоможе команді в найближчому матчі.

"Нічого страшного, ми грали без нього тривалий час (Кравченко був травмований — прим.ред.), тож особливо звикати не доведеться. Хоча це втрата для нас досить велика. Гра в Полтаві продемонструвала, наскільки капітан на поле для нас є важливим, але нічого не поробиш, ми приймаємо ситуацію такою, яка вона є, тому будемо готуватися без нього", — наводить слова Михайленко офіційний сайт клубу.

Головний тренер дніпрян прокоментував гру Львова, окремо виділивши сильні сторони захисної і атакуючій лінії.

"На мій погляд, у суперника нормальний баланс. У них є група гравців, які добре діють у захисті — це українські футболісти, і є атакуючи виконавці — бразильці, які дійсно добре підготовлені технічно, можуть з будь-якого епізоду зробити гострий момент. У цьому і є їх головна небезпека. З одного боку, вони не показують особливо яскраву гру, але при цьому можуть отримувати максимальний результат за рахунок індивідуальних дій".

Напередодні дніпряни посилилися швейцарським півзахисником Гріффіном Сабатіні, але Михайленко стверджує, що грати за дорослу команду йому ще рано.

"Цей хлопець у нас на перспективу. Він ще молодий, тому більшу частину ігрового часу буде проводити за дублюючий склад команди".

Матч між Дніпром-1 і Львовом відбудеться в понеділок, 26-го серпня. Початок зустрічі заплановано на 19:00.



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут