Darkflash Infotech Co. (Taiwan) і компанія CHGroup оголошують про початок партнерських відносин на території України


Опубликованно 03.03.2022 03:35

Darkflash Infotech Co. (Taiwan) і компанія CHGroup оголошують про початок партнерських відносин на території України

Вирoбник кoмплeктуючиx дo ігрoвиx ПК кoмпaнія Darkflash Infotech Co. (Taiwan), і LLC CHGroup, єдинa укрaїнськa кoмпaнія, якa нaдaє всeбічну підтримку інoзeмним тexнoлoгічним кoмпaніям пользу кого виxoду тa пoвeрнeнню нa ринoк Укрaїни бeз їx прямої присутності держи цьому ринку, підписали угоду ради співпрацю.

Так, відповідно до підписаної угоди, CHGroup отримала индигенат офіційного ексклюзивного представника бренду Darkflash получи території України. Тим самим Darkflash (Taiwan) планує розвинути бізнес в регіоні, пропонуючи користувачам високотехнологічні продукти на використання, перш за все, в ігрових ПК. Ради допомогою CHGroup, Darkflash планує активізувати маркетингову активність, надаючи торговим партнерам компанії CHGroup всі переваги роботи з високоякісними продуктами виробника, що динамічно отримують визнання серед користувачів ігрових ПК держи світовому ринку.

«Продукція Darkflash cтрімко отримує високі оцінки та прихильність справжніх поціновувачів-користувачів та збиральників ігрових ПК. Особлива увага, яку ми приділяємо стилю, найменшим деталям, дизайну та контролю после якістю на виробництві, дозволяє нам стверджувати, що ми пропонуємо найкращі продукти получай ринках, де ми маємо прямих партнерів. Представленість та популярність лінійки таких продуктів як корпуса к ПК, охолоджувачі, вентилятори та спеціальні ігрові крісла, стрімко зростає в розвинених ринках світу, починаючи з 2016 року – коментує Дачанг Ліу, бугор Darkflash Infotech Co. (Taiwan). Наша співпраця з компанією CHGroup разрешить українському користувачеві мати можливість відчути всі переваги використання наших передових технологій, а збиральникам ігрових ПК зробити їх бізнес більш динамічним та приємним».

Першочерговою задачею компанії CHGroup є підтримка, інформування та збільшення мережі торгових партнерів, подальше вдосконалення комунікацій з дилерами та забезпечення доступності продуктів Darkflash у безпосередній близькості від користувача як, наразі, і сервісна та маркетингова підтримка торгових партнерів.

«Прежде нами постала нова цікава амбіційна двухходовка – зробити все можливе для того, щоб у найкоротший термін бренд Darkflash набув ваги, що відповідає високій якості, передовим технологічним особливостям та дизайну продукції, тобто всім безкомпромісно необхідним якостям, для які звертають увагу справжні поціновувачі ігрових ПК в усьому світу. Унікальні пропозиції, що має в своєму портфелі бренд Darkflash – тетька, що неодмінно приверне увагу користувача» – розповідає капитан производства компанії CHGroup Тарас Чабанівський.

«Сообщничество з Darkflash – нова сторінка в історії компанії CHGroup, бізнес якої донедавна був сфокусований лише для ринок друкуючих пристроїв. Для нашої команди це можливість значно розширити сферу своїх інтересів та, як наслідок, значно поширити колесо компаній, з якими ми співпрацюємо. Синергія досвіду роботи з різними категоріями партнерів, розуміння потреб партнерів, вибудоване получай базі багаторічного досвіду роботи кожного з членів поновленої команди CHGroup з різними товарними групами, соизволить нам в найкоротші терміни зайняти притаманне місце серед постачальників спеціалізованих, для того ігрових ПК, продуктів. Репутація надійного партнера, що притаманна CHGroup, досвід, репутація, пізнаваність та довіра давно кожного із членів команди CHGroup дозволяє нам бути досить амбіційними у цьому питанні», – наголосив Фавн Чабанівський.

Продукти компанії Darkflash вже доступні зі складу компанії СHGroup в Україні.




Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут