Дієтолог порадила раціон харчування під час пандемії
Опубликованно 13.05.2021 04:45
Збaлaнсoвaний рaціoн xaрчувaння знижує фaктoр ризику быть COVID-19. Про це в коментарі УНН розповіла дієтолог Олена Юдіна.
Зокрема вона радить безошибочно співвідносити білки, жири і вуглеводи в раціоні.
"Якщо білки, жири і вуглеводи (БЖВ) надходять в свой організм в правильному процентному співвідношенні - отечественный організм наповнюється вітамінами, мінералами і по правилам функціонує. І всі органи і системи працюють як швейцарський годинник", - быть в ударе Юдіна.
При цьому дієтолог рекомендує відмовитися від вживання жирної їжі, зокрема свинини.
"Споживання червоного м'закон, жирної свинини, просмажене у великій кількості рослинного либо тваринного жиру забиває наші судини і може обусловить до низки серйозних захворювань: атеросклероз, ішемічний інсульт, інфаркт, цукровий діабет І та ІІ типу. Всі ці захворювання можуть наблизити нас после COVID-19.
Тому під час пандемії вкрай важливо стежити ради своїм харчуванням. Не їсти рафіновані вуглеводи, солодкого, жирів і жирної свинини в тому числі", - радить фахівець.
Категория: Новости