Гостьовий дім «Панорама» - Архипо-Осиповка, Ленінський провулок, 18В: відгуки


Опубликованно 07.10.2017 00:01

Гостьовий дім «Панорама» - Архипо-Осиповка, Ленінський провулок, 18В: відгуки

Гостьовий будинок "Панорама" Архипо-Осиповке не відрізняється великими розмірами, але в ньому створені всі умови для незабутнього відпочинку. Господарі закладу створили тут теплу і домашню атмосферу. Відвідувачі, які побували в "Панорамі" один раз, обов'язково повертаються сюди знову.Гостьовий будинок "Панорама" Архипо-Осиповке: адреса та графік роботи

Цей комплекс розташований в центрі селища. У населеному пункті хороша інфраструктура, тому всі необхідні місця для розваги і магазини знаходяться в 5-10 хвилинної близькості від пансіонату.

Знаходиться готель в Архипо-Осиповке на Ленінському провулку, 18-В1. Працює готель на протязі всього року. У холодну пору в будинку працює система опалення.Особливості

Готель має порівняно невеликі розміри, але будинок помітно відрізняється своєю вишуканою формою і доглянутістю. Територія навколо гостинного дому "Панорама" Архипо-Осиповке, максимально озеленена. Тут кожне рослина вирощена з великою любов'ю і є частинкою однієї цілої композиції.

Господарі готелю пропонують своїм відвідувачам скористатися послугою трансферу від аеропорту або залізничного вокзалу. Для гостей, які приїжджають на власному автотранспорті, організована зручна парковка.

В усіх номерах створені умови, які характерні для рівня високої комфортності.Умови проживання

Відпочиваючі можуть заздалегідь визначитися з орендою підходящої кімнати для затишного життя під час відпочинку:Однокімнатні номери на 2 дорослих та 1 дитину. Вони розташовані на 3-му і 1-му поверхах. Кімнати оснащені: двоспальним ліжком, розкладним диваном, столом і стільцями, тумбочками і шафами. Тут є санвузол, ТБ, холодильник, кондиціонер. Також у закладі є загальна кухня.Однокімнатний, збільшений - просторий номер з двоспальним ліжком і великим розкладним диваном. Кімнати мебльовані столами і стільцями, трюмо, шафу. У номері є санвузол і душова кабіна. Для комфорту відвідувачів в кімнаті є телевізор, кондиціонер, чайник, холодильник. Місткість номера - 4 людини. В готелі є загальна кухня, де відвідувачі можуть приготувати собі їжу.Двокімнатні апартаменти. Такі номери мають 2 кімнати, 2 двоспальні ліжка, розкладний диван і крісло. Також вони оснащені шафами, тумбами, столом і стільцями. Тут є власна кухня з обладнанням, санвузол і душова кабіна. Додатково номер обладнаний ТБ, кондиціонером, холодильником. В номері може одночасно зупинитися від 4 до 7 осіб.

У вартість всіх номерів входить смачний і корисний сніданок, який подається в їдальні на першому поверсі.Зони для відпочинку

На території гостьового будинку в Архипо-Осиповке, облаштовано кілька місць для активного і пасивного проведення часу. Відкритий басейн з дитячою зоною і джакузі користується великим попитом у відпочиваючих.

Вода в ньому проходить очищення через фільтри. У прохолодні дні басейн, що підігрівається. Територія навколо нього викладена спеціальною не ковзаючим покриттям. Навколо розставлені зручні лежаки з матеріалу, який не вбирає воду.

Море в Архипо-Осиповке славиться своєю чистотою і упорядкованими пляжами. Від комплексу до нього можна дійти за 10-15 хвилин. По дорозі розташовані торговельні лотки зі свіжими фруктами і сувенірами.

Також тут встановлено альтанки, які обладнані мангалом. Гості з задоволенням смажать шашлик на свіжому повітрі. Любителям попаритися, надається можливість відвідати російську баню. В ній повністю дотримані традиції і використовуються в процесі запашні віники з різних порід дерев.

Для маленьких відвідувачів в гостьовому будинку облаштовано спеціальні місця для відпочинку. Тут є дві ігрові майданчики. Одна розрахована на дітей від 0 до 3 років. Невеликі пластикові гірки і маленькі кольорові будиночки обов'язково привернуть увагу малюків і їх батьків. Гойдалки мають спеціальні ремені безпеки, так що дитина не випаде звідти.

Для старших хлопців встановлені турніки і сходи. Гірки та гойдалки також мають велику висоту, але одночасно з тим є безпечними для активного відпочинку. Ігрові зони, для безпеки дітей, облаштовані у віддаленому від басейну місці. Також тут встановлено невеликий батут.Харчування та додаткові послуги

На першому поверсі гостьового будинку в Архипо-Осиповке знаходиться їдальня. Тут подаються різноманітні страви, вартість яких входить до ціни за проживання у всіх номерах.

Тут же за бажанням гостей можна замовити повноцінні обіди та вечері. Готує їжу кухар з великим досвідом зі свіжих продуктів. В меню передбачені страви, які прийнятні для раціону маленьких дітей.

Господарі готелю можуть організувати різноманітні екскурсії по визначних пам'ятках регіону. Окремою послугою надається індивідуальна банна програма.

На території комплексу встановлений бездротовий інтернет. Цей нюанс для гостей робить відпочинок ще комфортнішим і продуктивніше. У випадку термінових обставин відпочиваючі знаходяться завжди на зв'язку з робочим моментам і побутових питань.Гостьовий будинок "Панорама" Архипо-Осиповке: відгуки

На різних сайтах можна зустріти багато думок з приводу роботи комплексу. Практично на 100% вони позитивні. Відпочиваючі вражені сумлінним ставленням до праці всього персоналу та господарів готелю окремо.

Гості готелю хвалять дуже смачні і різноманітні сніданки. Також їх вражає чистота на всій території готелю і в номерах. Заміна постільної білизни відбувається своєчасно.

Батьки малюків дуже задоволені різноманітністю розваг на дитячому майданчику. Дуже рідко господарі таких комплексів турбуються про дозвілля малюків. Тут же, для них споруджений міні-містечко з пластикових атракціонів.

За відгуками гостей, вода в басейні завжди чиста. Часто їм не хотілося ходити на пляжі, з-за того що на території готелю зона для купання облаштована на дуже високому рівні. Біля нього не розлита вода і встановлені сучасні лежаки. Море в Архипо-Осиповке, за відгуками клієнтів готелю, підходить для сімейного відпочинку. Доглянуті пляжі і поступове збільшення глибини дає можливість купатися дітям різного віку.

Відпочиваючі задоволені можливістю використання послуги трансферу. У такому разі їм не доводиться з важкими валізами користуватися громадським транспортом і потім йти пішки.

Харчування в готелі різноманітне і доступне за ціною. За територією завжди відбувається відхід і навіть у найспекотніші дні, рослини дають тінь в зонах для відпочинку.

У селищі добре розвинена інфраструктура, тому відпочивальники можуть придбати поруч з гостьовим будинком необхідні дрібниці для побуту і відпочинку.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут