Готель "Плаза" (Вітязево): опис, фото, відгуки


Опубликованно 02.11.2017 03:42

Готель

Витязево за кілька останніх років перетворився з непоказного селища в красиве курортне містечко. Тут успішно розвивається інфраструктура і будуються нові сучасні готелі. Готель "Грін Плаза" в Вітязево відкрився у 2012-му і з тих пір приймає гостей в будь-який час року.Де знаходиться

Готель розташований в 10 хвилинах їзди від аеропорту Анапи. Дорога від ж/д вокзалу часу займає не більше 15 хвилин. Безпосередньо готель "Плаза" в Вітязево знаходиться по проїзду Красивий, 3.

Готель розташований в близькості до набережної "Паралія", де зосереджена вся культурне життя населеного пункту. Комплекс розташований на першій береговій лінії.

Готелем надається трансфер за окрему плату від місця прибуття гостей в місто до комплексу.Опис

Готель займає невелику територію. Готель має 5 поверхів і незвичайну кутову форму. В будівлі обладнано два окремих входи. На першому поверсі розташована стійка ресепшен. Тут працює персонал цілодобово.

Всі загальні приміщення виконані в класичному аристократичному стилі. Багато блиску і тканин в декорі. У лобі-барі встановлена строга класична меблі.

На території абсолютно немає місця для прогулянок, відсутній дитячий майданчик. Це пов'язано з розташуванням готелю і відсутністю додаткової площі землі навколо будівлі. Один з входів в готель "Плаза" в Вітязево знаходиться прямо з вулиці, яка виходить на набережну.Умови розміщення

В комплексі представлені номери з різним рівнем комфорту і, відповідно, відрізняються вартістю:дво - та тримісні кімнати - двоспальне та односпальне ліжка, тумбочки, стіл і стілець, шафа-купе, дзеркало, ТБ, холодильник, кондиціонер, телефон, сейф, душ і туалет, балкон з меблями;дво - та тримісні номери напівлюкси - двоспальне ліжко та розкладний диван, килимове покриття, супутникове ТБ, шафа-купе, стіл і стілець, холодильник, телефон, кондиціонер, фен, інтернет, душова кабіна, санвузол, балкон з меблями;люкс - двокімнатний номер, двоспальне ліжко і розкладний диван великий, у кожній кімнаті власний санвузол, душ, ТБ, кондиціонер, шафа, робочий стіл і стілець, сейф, фен, балкон з меблями, інтернет.

В "Плазі" (Вітязево) є ідентичні кімнати з облаштування та оформлення, тільки без балконів. Всього в готелі налічується 30 номерів.Харчування в комплексі

На першому поверсі готелю "Плаза" в п. Вітязево працює просторе кафе-піцерія. У ньому готують страви за італійськими рецептами з використанням оригінальних продуктів з цієї країни.

Кафе має літню терасу, яка оформлена також в стилі Італії. Піцерія славиться не лише на всі Вітязево, але і вважається однією з кращих в Анапі. Тут клієнтам пропонується меню з європейської кухні:лазанья;паста феттучині;паста болоньєзе;капрезе;піца;різотто;салат "Нісуаз" та ін.

У холі готелю "Плаза" в Вітязево розташований лобі-бар. У ньому на зручних класичних кріслах за столами гості можуть випити запашну каву або чай. Тут варто сучасна кава-машина і представлено кілька видів напоїв. Асортимент чаю - близько 10 видів - вражає гостей комплексу.

Також на спеціальних стійках виставлені різноманітні десерти і випічка. Харчування в лобі-барі входить у вартість проживання в готелі.Басейн і пляж

На території готелю облаштовано невеличкий басейн. Вода в ньому підігрівається і проходить через багаторівневі фільтри очищення. В басейні є спеціальна сходи для спуску, невеликі фонтанчики і гідромасажне пристрій.

Навколо укладена спеціальна антиковзка плитка. У цій зоні встановлені шезлонги і захисні парасольки від сонця. Тут же є відкритий душ для миття ніг перед заходом в басейн.

Міський пляж розташований в 300 метрах від Green Plaza Hotel. Готель "Грін Плаза" в Вітязево знаходиться на першій береговій лінії, тому дорога до моря займає не більше 10 хвилин.

Тут облаштований піщаний пляж. На ньому встановлені кабінки для переодягання. Можна взяти в прокат шезлонги і парасольки від сонця. На березі функціонують різноманітні водні розваги:гірки;катання на банані і плюшці;батути;тир.

На пляжі працюють невеликі кафе і бари. У них можна перекусити і випити прохолодні напої.

По дорозі до пляжу працюють торгові ятки з сувенірами і свіжими фруктами. Тут також можна придбати необхідні товари для комфортного відпочинку.Розваги

У безпосередній близькості від комплексу розташовані всілякі центри для відпочинку. Тут можна відвідати дельфінарій і океанаріум. Яскраві шоу-програми за участю тварин не залишать байдужими як дітей, так і дорослих.

В цьому районі працює парк атракціонів. Відвідувачі можуть покататися на сучасних каруселях, отримати заряд емоцій на різноманітних атракціонах. У вечірній час парк освітлюється тисячами вогнів і лампочок, тому його видно здалеку.

Туристи дуже люблять прогулюватися по набережній з її численними кафе і ресторанчиками. У них можна смачно повечеряти, насолодитися живою музикою, потанцювати. У вечірній і нічний час відкриваються клуби і дискотеки. Туристи можуть відвідати пінну вечірку.Додаткові послуги

В готелі "Плаза" в селищі Вітязево відпочиваючим надається можливість скористатися:пральні (за додаткову оплату);екскурсіями (потрібно домовлятися заздалегідь на ресепшені);трансфером (замовлення при бронюванні);замовлення авіа і ж/д квитків;виклик таксі;автостоянкою.

Працівники готелю навчали надавати першу медичну допомогу в різних ситуаціях.

На прохання відпочиваючим надається прасувальна дошка і праска. Також можлива доставка їжі в номер з піцерії.

Недалеко від готелю працює санаторій "Дюна". У ньому гості комплексу за додаткову оплату можуть пройти лікувальні та профілактичні процедури. Також в цьому районі розташований спа-готель "Аквамарин". В ньому можна пройти комплексне обстеження і записатися на оздоровчі заходи. Ці послуги оплачуються окремо.

На всій території готельного комплексу гості можуть користуватися безкоштовним інтернетом. Швидкість і якість його достатню для задоволення робочих і особистих потреб.Готель "Плаза" в Вітязево: відгуки

В інтернеті на різних сайтах є багато коментарів з приводу роботи комплексу. В основному відвідувачі задоволені обслуговуванням і відзначають доброзичливість персоналу. Особливої уваги заслуговують працівники ресепшена. За відгуками гостей готелю, вони завжди усміхнені і привітні.

З приводу облаштування номерів відпочиваючі не так оптимістичні. Вони зазначають у своїх коментарях, що в кімнатах багато пилу і меблі має численні сколи. Також багато негативних відгуків з приводу чистоти ковроліну.

Відпочиваючі незадоволені шумом, який доноситься щодня з території сусіднього готелю. Там включають дуже голосно музику та її чутно до 23:00. Таким чином, в номері доводиться постійно тримати вікна закритими.

На рахунок басейну у гостей нарікань практично немає, крім його маленького розміру і відсутність зони для купання дітей. Пляж, за словами туристів, знаходиться в 20 хвилинах ходьби, а не в заявлених 10. Також вони стверджують, що часто на березі вранці не прибране сміття.

Туристи здивовані, що заклад такого рівня не включило вартість сніданку проживання, як це роблять в інших готелях. За їх словами, в ресторані годують смачно, але тільки ціни на меню досить високі.

Також відпочиваючі здивовані, що замість однієї двоспальним ліжка в номерах зсуваються два односпальні. У цьому випадку парі не дуже зручно відпочивати з-за шва посередині.

Також гостей обурює той факт, що не можна приносити свою їжу і напої до басейну. З їхніх коментарів зрозуміло, що куплені фрукти доводилося їсти в номерах. Але є і позитивні моменти - в готелі часто проводяться акції з хорошими знижками на проживання в будь-якому сезоні. Також відпочиваючі відзначають, що така ситуація з комфортом в номерах не скрізь. Головне, грамотно провести бронь кімнати з вікнами, які виходять на сусідній готель. У цьому випадку гості зможуть виспатися в тиші.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут