Экодеревня "Бабин двір" - заміський "рай"


Опубликованно 07.11.2017 04:07

Экодеревня

Заміський відпочинок все більше привертає міських жителів. Відпочити від навколишнього їх асфальту і насолодитися живою природою намагається все більше сімей. Экодеревня "Бабин двір" надає можливість зануритися в екологічно чисте середовище і забути про щоденні проблеми. Тут обладнана затишна територія для активного відпочинку і організовано комфортне житло.Де знаходиться экодеревня "Бабин двір" і як дістатися

Готельний комплекс розташований в Сонячногірську районі Московської області, в селі Васюково. Безпосередній адреса екодеревні "Бабин двір", офісу, де можна забронювати путівки, у столиці: Боткінського проїзд, 2/6. Працюють співробітники щодня з 10:00 до 18:00.

Экодеревня приймає гостей протягом всього року. Дістатися сюди можна на особистому транспорті. Необхідно рухатися по Ленінградському шосе в бік населеного пункту Олексіївське. Після в'їзду в нього потрібно повернути праворуч і проїхати до вказівника "Бабин двір".

Можна доїхати на електричці по Ленінградському напрямку до станції Поварово-1. Потім на таксі до села Васюково.Умови проживання

На території комплексу споруджено комфортні котеджі. У будь-якому з них можуть розміститися гості на свій розсуд.

Котедж "Листопад" має два поверхи і площа 160 кв. м. В ньому можуть розміститися до 15 осіб. На першому поверсі обладнана вітальня і кухня. Тут є вся необхідна побутова техніка, і постояльці при бажанні можуть готувати собі самостійно.

На першому поверсі також встановлена сучасна пральна машина. У будинку 5 спалень - одна на першому поверсі і 4 на другому. У кожній з них встановлено двоспальне ліжко. У трьох кімнатах також ще є односпальне місце для відпочинку.

В котеджі облаштована простора веранда з купіллю. В неї заливається перед кожним приїздом гостей свіжа відфільтрована вода і підігрівається за допомогою печі на дровах. Тому в будь-яку пору року гості можуть на свіжому повітрі прийняти приємну процедуру. В будинку облаштована невелика російська лазня з усіма необхідними атрибутами.

В котеджі на кожному поверсі є душова кабіна та туалет. Навколо будинку облаштована територія для відпочинку з альтанкою і мангалом. За таким же принципом обладнані будинку "Бєлояр", "Вересень".

На території розташовані ще кілька котеджів, які також комфортні і наповнені всім необхідним для повноцінного відпочинку. У них є парні і зручні зони для пікніка біля - "Березень", "Травень", "Цвітень", "Ялинник", "Будинок біля ставка", "Будинок у лісі", "Будинок біля води".

Також для любителів російських традицій пропонується взяти в оренду котедж "Руська хата". У ньому весь дизайн та облаштування виконано в традиційному стилі, згідно обстановці, якої дотримувалися наші предки. Єдине - побутова техніка для зручності перебування встановлена сучасна.Розваги в будь-який час року

Экодеревня "Бабин двір" (фото є в статті) пропонує своїм гостям активно провести час і насолодитися навколишньою природою. На території встановлено альтанки з мангалами біля кожного будинку для проведення пікніка.

Для любителів спорту обладнана майданчик для гри в волейбол. Також працює прокат сучасних спортивних велосипедів для дітей і дорослих. У кожному котеджі розміщена російська лазня і є окремий комплекс з цією послугою.

Любителі екстриму можуть взяти в оренду квадроцикл і поганяти по просторих луках навколо комплексу. На території побудована оригінальна дитячий майданчик з дерева в стилі російських традицій.

На ставку можна половити рибу. Необхідне обладнання можна привезти з собою або взяти в прокат у адміністрації. На території екодеревні "Бабин двір" цілорічно працює дискотека і організована зона для караоке. Також тут встановлено сучасний стіл для гри в більярд ("Піраміда") на камені.Розваги в зимовий час

Так як экодеревня "Бабин двір" працює протягом усього року, адміністрація продумала і відпочинок в холодні сезони. Взимку на території заливається великий каток. У менеджерів можна взяти в прокат ковзани різних розмірів.

Також в оренду здаються сучасні і маневрені снігоходи. Така розвага сподобається любителям екстриму. З появою достатньої кількості снігу навколо комплексу прокладаються лижні маршрути. Весь інвентар здається в оренду в экодеревне.

На християнське свято Хрещення на ставку пробивається велика ополонка. У ній можуть викупатися відпочиваючі комплексу. Ранньою весною влаштовуються святкування Масляної з усіма традиційними заходами і частуваннями. І звичайно ж, головне свято зими не залишається без уваги. У новорічні дні В экодеревне завжди гамірно і весело.Організація свят

На території комплексу працює великий ресторан. У ньому є меню з достатнім асортиментом страв. Особливістю ресторану є те, що основні продукти для приготування беруться з власної невеликої ферми.

Тут вирощуються усі овочі, розвивається тваринництво, а значить, молочні продукти якісні і без додавання шкідливих консервантів. Також для приготування страв використовуються яйця зі своєю екоферми.

Тут святкують різноманітні свята: весілля, корпоративи, дні народження. Умілі аніматори зможуть організувати веселе дитяче свято з конкурсною програмою і квестами.Экодеревня "Бабин двір": відгуки

В Інтернеті багато відгуків про відпочинок в цьому комплексі. Практично всі вони носять позитивний характер. Гості вказують, що котеджі містяться в ідеальній чистоті. Персонал завжди доброзичливий і намагається виконати всі прохання клієнтів.

З приводу харчування у кафе окремі коментарі. Гості дуже задоволені якістю смаковим страв. Особливо радує, що продукти використовуються з власної екоферми. Всі зазначені розваги діють і знаходяться в хорошому технічному стані.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут