Balcony Hotel 3* (В'єтнам, Нячанг): опис, сервіс, відгуки


Опубликованно 12.11.2017 02:13

Balcony Hotel 3* (В'єтнам, Нячанг): опис, сервіс, відгуки

В'єтнам - прекрасна країна, яку повинні відвідати всі шанувальники незвичайної природи, тут є чимала кількість красивих місць. Один з найбільш відвідуваних міст тут – Нячанг. У ньому є прекрасні пляжі й чималу кількість архітектурних об'єктів, що привертають увагу мандрівників.

У В'єтнамі сезон для відпочинку триває з кінця вересня до квітня. Саме в цей час тут починається справжнє літо. В Нячанге в листопаді стоїть досить посушлива погода, змінює постійні дощі і тумани. Також в цьому місяці починають рясно цвісти сади. Що стосується температури повітря, то в листопаді вона різко піднімається до позначки в 35-40 градусів і тримається недалеко від неї майже до кінця весняних місяців.

Один з найпопулярніших готелів даного регіону - Balcony Hotel 3*. Тут щороку відпочиває чимала кількість туристів, які приїхали з Росії. Туристичні оператори продають величезну кількість путівок в дане місце, так як їх вартість відносно невелика, а якість наданих персоналом послуг знаходиться на висоті.Загальна інформація

Balcony Hotel 3* - місце для відпочинку досить нове. Його двері для туристів вперше відкрилися в 2016 році. Гості, які побували тут, відзначають красу інтер'єру, що є у номерах, а також роблять у своїх відгуках про Balcony Hotel 3* акцент на сучасному вигляді корпусів ззовні.

Загальна площа, на якій побудований готель, невелика - трохи більше 4000 кв. м. На ній розташовується не тільки два великі будинки, але також і невеликий сад, який рясно квітне в самий пік курортного сезону. Місце розташування

Знаходиться Balcony Hotel 3* в Нячанге. Це місто багато прагнуть відвідати із-за наявності великої кількості на його території красивих об'єктів та пам'яток. Недалеко від нього розташувався відомий у всьому світі нічний ринок, де відпочиваючі набувають різні сувеніри для рідних і близьких людей, а також оригінальні товари в'єтнамської виробництв для себе особисто. Також поблизу знаходиться великий морський клуб, недалеко можна відвідати парк "Тран Пху".

Готель знаходиться на першій береговій лінії, завдяки чому туристам, які проживають в ньому, забезпечена крокова доступність до теплого моря.

Найближчий аеропорт знаходиться на відстані 45 кілометрів, що досить чимало. Саме тому в усі туристичні пакети, які пропонуються в агентствах, в обов'язковому порядку включена послуга трансферу з сайту повітряного сполучення на територію місця для відпочинку.Номери

Balcony Hotel 3* пропонує увазі туристів 88 квартир, що розташовані в двох великих сучасних корпусах, назви яких досить прості: А і В. представлений Весь номерний фонд розділений на вісім категорій, деякі з них можна об'єднати в одну. Зокрема, це стосується таких типів, як сімейний, делюкс і люкс.

Основною родзинкою готелю є те, що в кожному його номері є індивідуальний балкон, з якого можна побачити прекрасний вид на море і гори, а також міські околиці мегаполісу. Як відзначають у своїх відгуках туристи, вид тут просто приголомшливий, його нерідко намагаються зафіксувати на фото.

У всіх апартаментах, незалежно від їх категорії, є індивідуальна ванна кімната, відмінно обладнана сучасною сантехнікою, а також усіма приналежностями, що потрібні для підтримки гігієни. Тут у тумбах своїх нових власників чекають великі махрові рушники банні халати, також кожному гостю видаються кімнатні капці.

У номерах готелю Balcony Hotel 3* є окремі кондиціонери, якими туристи, відпочиваючі тут, можуть скористатися в будь-який момент. З їх допомогою можна створити найкомфортніші умови, ідеально підходять під будь-які переваги. Особливо їх використання актуально в жарку пору року.

Deluxe

У 30 апартаментах, призначених для розміщення пари гостей, пропонується площа для відпочинку в 26 кв. м. На ній розташовується всього лише одна кімната, в якій є все для комфортного перебування. Туристи, відпочиваючі в даних апартаментах, у своїх коментарях розповідають про прекрасне сучасному інтер'єрі. За їх словами, в ньому використано велику кількість дорогого текстилю, а також деталей з темного дерева. Також вони розповідають про прекрасний вид на панораму міста, що відкривається з балкона.

Тут у самому центрі невеликої кімнати встановлені двоспальне ліжко і пара тумб біля неї. На одній з тумб встановлений стаціонарний телефон, який підключений до міжнародної лінії зв'язку - його використання платне. Для одягу туристів тут встановлено гардеробна шафа і одна велика тумба, в якій можна розмістити взуття. Навпаки спального місця обладнана прекрасна робоча зона у вигляді великого довгого письмового столу і м'якого крісла.

Що стосується технічного оснащення, то в апартаментах є РК-телевізор, який транслює супутникові канали. Крім цього, в кімнаті встановлено міні-бар, який при в'їзді туристів відразу ж наповнюється охолодженою водою.Family

Апартаменти даної категорії умовно діляться на два типи в залежності від того, в якій стороні корпусу ні розташовуються: з видом на море або на міські околиці. У будь-якому випадку, як помічають постояльці, побачене видовище не залишить нікого байдужим

У номерах групи "Сімейний" на площі 32 кв. м розміщена одна єдина спальня. В цілому кількість меблів тут розраховане на чотирьох туристів, що дозволяє досить комфортно розташуватися цілої сім'ї або компанії друзів. Постояльці номери також відзначають такі зручності, як можливість користування міні-баром і сейфом, в якому можна забезпечити збереження дрібних, але цінних речей.

У номерах є дві великі двоспальні ліжка, на кожній з яких покладений ортопедичний матрац. З меблів є кілька місць для зберігання одягу, а також інших необхідних для життя речей. При бажанні туристи можуть скористатися плазмовим телевізором, для того щоб подивитися свої улюблені передачі.

Superior

Такі номери також поділяються на дві групи: одна з них відкриває приголомшливий вид на безкрайні водні простори, а інша - на жвавий мегаполіс. При бажанні гості можуть розміститися тут удвох на одному великому ліжку або на двох односпальних, так як передбачено два типи комплектації.

Весь простір, представлене на площі 24 кв. м тут вміщує велику ліжко і шафа. Крім цього, тут, як і в інших апартаментах, є робоча зона, в межах якої туристи можуть займатися вирішенням робочих питань, навіть перебуваючи на відпочинку.

Технічне оснащення таких апартаментів досить непогана, тут є великий телевізор з можливістю перегляду кабельних каналів, а також сейф та міні-бар з наповненням. За додаткову плату можна скористатися телефоном.

Як зазначають мандрівники, тут можна чудово відпочити зі своєю коханою людиною, перебуваючи з ним, наприклад, в романтичній подорожі.

Lux

Апартаменти люкс пропонують умови підвищеної комфортності, розраховані на пару туристів. Нерідко вони стають майданчиком для проведення романтичного відпочинку удвох на узбережжі океану. У Balcony Hotel 3* номерів типу люкс всього два і кожен з них відкриває прекрасний вид на океан з великою розкішної тераси. На площі 60 кв. м гармонійно поєднується ванна кімната, велика спальня, вітальня, суміщена з маленькою кухнею, де гості можуть приготувати для себе і при необхідності для своїх дітей дуже смачні і свіжі страви.

У спальні все обладнано по-королівськи. Тут є величезне ліжко, розрахована на двох. Біля спального місця встановлена біла тумба з висувними ящиками - вона призначена для зберігання одягу. Перебуваючи тут, туристи розповідають про дуже зручному для сну, приглушеному освітленні, яке влаштовано у спальні - саме воно допомагає добре розслабитися і налаштуватися на хвилю відпочинку та чудового сну.

Вітальня кімната візуально розділена на дві частини: ту, що призначена для відпочинку, а також кухню. В більшій зоні розташовується меблевий гарнітур з великий розкладний софи, а також пари крісел, що стоять біля невеликого столика, зробленого з ударостійкого скла. Навпроти даного комплекту на стіні висить плазмовий телевізор, який на дозвіллі можуть переглядати постояльці. Як вони відзначають, багато канали тут російськомовні, і це добре.

Кухня тут невелика, вона поєднує на своїй території деяку кількість невеликих підвісних шаф, а також стільниць для приготування їжі. Також тут є невелика кількість побутової техніки, посуд. Багато відпочиваючі віддають перевагу для смачного сніданку, вечері або обіду відвідувати ресторан, що розташований на території готелю, а в цьому куточку займатися приготуванням улюблених гарячих напоїв і розпивати їх на балконі, милуючись прекрасним видом на океан. Перебуваючи в Нячанге в листопаді, можна також спостерігати рясне цвітіння садів, які висаджені по всій окрузі.

Club

Апартаменти цього типу призначені для проживання компанією, що складається з трьох чоловік. Саме тому нерідко цей тип апартаментів вибирають туристи, які відпочивають сім'ями. Тут на площі 30 кв. м відмінно розташовуються два ліжка (односпальне і двоспальне) з трьома тумбами біля них, а також великий гардеробна шафа.

Туристи відзначають те, що дані апартаменти Balcony Hotel 3* прекрасно обладнані для відпочинку з дітьми, так як сюди можна абсолютно безкоштовною встановити ліжечко для малюків.

У таких апартаментах також можна займатися веденням бізнесу, так як у них чудово облаштована робоча зона, над якою на стіні розташувався телевізор з діагоналлю 32 дюйми.

В обробці приміщення є величезна кількість деталей з дерева, а стіни тут декоровані невеликим кількість яскравих картин, які на коричневому тлі виглядають досить вишукано.

King

Номерів такого типу в готелі 10. Багато постояльці рекомендують його всім тим туристам, які їдуть відпочивати разом зі своєю родиною. Саме тут зосереджені всі умови підвищеної комфортності, які призначені для того, щоб відпочити разом з маленькими дітьми.

Площа номерів (42 кв. м) розрахована на трьох постояльців, які можуть розміститися в одній великій кімнаті на двох ліжках з відповідним кількість місць для сну і відпочинку. В апартаментах такого типу візуально виділена зона для відпочинку у вигляді великого шкіряного дивана, що встановлений навпроти великого підвісної телевізора. В апартаментах є робоча частина, яка дуже гармонійно вписується в загальну картину, а також кілька місць для зберігання дрібних речей.

Гості таких квартир можуть користуватися безплатно всіма зручностями, в число яких входять електронний сейф, міні-бар, а також доступ до інтернету.

Харчування

Одне з улюблених туристами місць у Balcony Hotel 3* - ресторан, який розташований на першому поверсі основного корпусу. Гості, які його відвідували, дуже часто розповідають не тільки про смачної їжі, що подається тут, а також про інтер'єр, який виглядає по-справжньому дорого і красиво. У ньому є чимала кількість деталей, виконаних з мармуру, також присутня велика кількість виробів зі скла.

Що стосується кухні, то тут на "шведському столі" подають їжу, чудово приготовлену в кращих в'єтнамських, європейських і східних традиціях. Команда кухарів, які працюють в ресторані, досить талановиті, а інгредієнти для приготування страв завжди використовуються лише найсвіжіші, чим забезпечуються чудові смакові якості готової їжі.

З 6 годин ранку до 10 вечора в іншому корпусі готелю працює чудовий ресторан, який також відвідують туристи. У його меню пропонується величезний асортимент напоїв, привезених з різних країн. Професійні бармени можуть здивувати цікавими та яскравими коктейлями. Крім цього, тут надається великий вибір закусок і десертів.

Послуги

Сервіс у Balcony Hotel 3* досить непоганий, як розповідають у своїх коментарях, залишених за результатами відпочинку тут, постояльці. Тут цілодобово пропонуються безкоштовні послуги адміністрації, представників якої можна знайти за стійкою ресепшн. Також абсолютно безкоштовно у готелі здійснюється обслуговування в номерах, прикладом якого є їх щоденне прибирання та заміна постільної білизни.

На платній основі туристи можуть орендувати конференц-зал ідеально підходить для проведення різних заходів. Як правило, цією можливістю користуються постояльці, чия поїздка пов'язана з веденням бізнесу.

Увазі туристів представляється відмінний тренажерний зал, який можна відвідати абсолютно безкоштовно, крім нього, є фітнес зал, що більше до смаку доводиться представницям прекрасної статі.

Інфраструктура готелю Balcony Hotel 3* дозволяє туристам здійснювати замовлення екскурсійних турів, не виходячи з готелю. Подорож по визначних пам'ятках можна влаштувати як для групи, так і індивідуально. Для цього достатньо просто звернутися в готельне бюро, яке знаходиться на першому поверсі великого корпусу.

Аквазона

Всі вечірні та нічні розваги в Balcony Hotel 3* проводяться в районі аквазони, що розташований на даху одного з корпусів готелю. Звідси, з висоти пташиного польоту, можна спостерігати прекрасний вид на навколишні краси і насолодитися променями сонця, комфортно розташувавшись на шезлонгу, ряд з яких стоїть на великій відкритій терасі. У центрі відкритої тераси готелю Balcony знаходиться великий басейн, наповнений кришталево чистою водою. У ньому встановлено обладнання для автоматичного підігріву наповнення, а також його очищення. На території даного місця також розташовується бар, в якому відпочиваючі можуть пригоститися смачними й незвичайними коктейлями та напоями на будь-який смак.Ціни

Роблячи в своїх відгуках описі Balcony Hotel 3*, туристи нерідко розповідають про вартість турів в дане місце. Так, в середньому, тижнева путівка в даний готель обходиться близько 80-90 тисяч рублів, що розраховане на двох з урахуванням транспортних витрат і витрат на оренду номери категорії Superior. Також в будь-який стандартний туристичний пакет в обов'язковому порядку включається оплата послуги трансферу з аеропорту.

Багато туристів, побувавши тут, рекомендують відпочити в цьому місці своїм знайомим, розповідаючи про прекрасні можливості для проживання. Багато бувалі мандрівники радять їхати у В'єтнам в сезон для відпочинку (період з жовтня по квітень), коли в прибережній частині країни панує тепла і суха погода. Саме в цей час тут можна насолодитися водними процедурами на відкритому повітрі, а також погрітися під жаркими сонячними променями в той час, коли в Росії морози і сніг.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут