Готель "Акваторія" (Янтарний, Росія) - огляд, особливості та відгуки туристів


Опубликованно 01.12.2017 00:20

Готель

Селище Янтарний, розташований на Балтійському морі, названий так не випадково. Про те, чим знаменитий цей населений пункт, пояснювати, напевно, не потрібно практично нікому. Саме в цьому селищі видобувається 90% всього що поставляється на світовий ринок бурштину. Але відомий цей населений пункт не тільки цим. Крім усього іншого, Бурштиновий є ще й досить-таки популярним курортом. Влітку його відвідує безліч туристів, які вирішили відпочити на морі.

Гарних готелів у Бурштиновому працює, звичайно ж, багато. Приміром, непогані відгуки від туристів заслужив комфортабельний готель «Акваторія». В Бурштиновому у туристів він вважається одним із кращих комплексів.

Де розташований готель

Знаходиться готель «Акваторія» на самому краю селища Янтарний — в його північній частині. Відстань від готелю до моря по прямій становить близько 350 м. тобто дійти до берега постояльці готелю можуть приблизно за 10 хвилин. Називається розташований напроти готелю пляж «Галера». З іншого боку від готелю приблизно на такій же відстані знаходиться озеро Синявинское. Так що постояльці комплексу в сезон можуть купатися в солоній морській воді, так і в прісній.

Дістатися до готелю зняв тут номери туристам ніяких труднощів не складе. Автобусна зупинка, на якій потрібно виходити, називається так само, як і сам готель, - «Акваторія». Періодичність ж проходять тут маршрутів складає всього 1 годину.

Звичайно, дістатися до готелю туристи мають можливість не тільки на автобусі. Поїздка з аеропорту Калінінграда до готелю на таксі обійдеться відпускникам приблизно в 1200 р. Також туристи можуть замовити трансфер і власне в самій цьому готелі. Коштує така послуга у готелі 1400 р.

Що являє собою готель

Чисто зовні готель «Акваторія» (Бурштиновий), на думку мандрівників, виглядає досить ефектно. Оригінальність будівлі готелю надає виступає кругла триповерхова дзвіниця на головному фасаді. Варто бронювання в цьому готелі в середньому близько 3000 р. в день з людини. Але у деяких туроператорів путівки сюди можна придбати і за акціями, майже в два рази дешевше. За додаткове місце в цьому готелі зазвичай просять 700-1000 р.

Територія біля готелю «Акваторія» є своя власна. Виглядає вона, на думку відпускників, також дуже красиво. Зелених насаджень у дворі готелю є стільки, що, на думку туристів, він навіть чимось нагадує парк. Принаймні знайти тінь на території готелю його постояльцям буде абсолютно нескладно.

Розрахунковим часом заселення в готелі є 14 год. Діти до 2 років у готелі можуть проживати безкоштовно (без надання місця). Палити в номерах цього комплексу, звичайно ж, заборонено. Вважається, що краще всього цей готель підходить для сімейних туристів з дітьми або ж для пенсіонерів.

Дуже приваблює цей готель і дайверів. Розташоване поряд з ним озеро Синявинское, крім усього іншого, славиться дуже великою глибиною і наявністю на дні підводного міста. Номерний фонд

Однією з особливостей готелю «Акваторія» (Бурштиновий) ється те, що, незважаючи на невеликі розміри, туристам тут надається досить-таки широкий вибір типів номерів. Зняти в цьому готелі, приміром, можна кімнати класу:

стандарт;

люкс;

люкс з сауною;

люкс для молодят з оглядовим майданчиком.

Більшість здаються в готелі номерів розраховані на проживання 3-4 осіб. У всіх здаються в готелі кімнатах туристи можуть користуватися:

кондиціонерами;

холодильниками;

телевізорами;

чайниками.

Крім ліжок, у здаються в готелі «Акваторія» (Бурштиновий) апартаментах є дзеркальні шафи, робочі столи, тумбочки. Навіть у стандартах у цьому комплексі додатково встановлені дивани. Ванни у номерах готелю, звичайно ж, передбачені індивідуальні.«Акваторія» (Бурштиновий): відгуки про що здаються кімнатах

Думка про пропонованому у цьому готелі житло у туристів, відпочиваючих в Бурштиновому, склалося відносно непогане. Номери відпускникам тут, судячи з відгуків, здаються цілком зручні. Ліжка в кімнатах комплексу встановлені широкі, і спати, на думку відпускників, на них досить комфортно.

Площа номеру готелю «Акваторія» Бурштиновому мають досить велику, а тому тісними темними кімнатками вони не виглядають. Майже зі всіх кімнат готелю, як відзначають туристи, відкриваються просто чудові види на море. Відносять до плюсів здаються в цьому комплексі апартаментів відпускники і їх хорошу звукоізоляцію. Відпочивати в номерах в готелі постояльцям не заважають ніякі шуми.

Непогані відгуки від мандрівників заслужили і ванні готелю «Акваторія» (Бурштиновий). Набір туалетного приладдя постояльцям в цьому готелі пропонується хороший. Крім шампуню і гелю, мешканці комплексу можуть користуватися в його санвузлах і феном. Єдине — у ванних готелі, на жаль, немає зубної пасти. Це засіб туристам варто взяти з собою з дому.

Також недоліком готелю багато його постояльці вважають погану воду. Вона тут має «жирноватую» консистенцію і, на жаль, навіть не дуже добре пахне. Змивати з себе морську сіль їй, можливо, ще й можна. Але пити її, звичайно ж, не варто, в тому числі в кип'яченому вигляді.

Палити в номерах цього готелю, як вже згадувалося, не можна. Всі здаються тут кімнати обладнані датчиками диму. Однак на терасах і балконах в готелі все ж встановлені попільниці. Це багато туристи, звичайно ж, також відносять до плюсів цієї госиницы.Сервіс

Інфраструктура комплексу Aquatoria в Бурштиновому представлена наступними елементами:

сауною;

пунктом прокату автомобілів і велосипедів;

магазин сувенірів та антикварних книг;

бібліотекою та відеотекою.

Абсолютно безкоштовно постояльцям готелю надається така послуга, як виклик таксі. Також у дворі готелю обладнані місця для приготування барбекю. При бажанні постояльци готелю можуть оформити тут замовлення на доставку квітів чи білетів в театр.Готель «Акваторія» (Бурштиновий): відгуки про персонал та інфраструктурі

Проживати на території готелю «Акваторія», як вважають відпускники, досить зручно. Відвідування сауни тут, наприклад, коштує всього 700 р./ч. Великим плюсом цього готелю мандрівники вважають і те, що на його території передбачено безліч розваг для дітей. Для маленьких гостей в готелі є навіть боулінг.

Персонал готелю також заслужив непогані відгуки від відпускників. До своїм постояльцям працівники цього готелю ставляться дуже душевно. Всі виникаючі у туристів проблеми при цьому вони намагаються вирішувати оперативно.

Досить цікаві на території комплексу постояльцям пропонуються екскурсії. Групи туристів з 3-4 чоловік возять звідси в Калінінград, Світлогорськ і в інших багаті на пам'ятки місця.Харчування в готелі

Знімати номери в готелі «Акваторія» (Бурштиновий) можна з сніданками. Розташований ресторан у цьому готелі на першому поверсі. Столики для відпочиваючих накриваються тут не тільки в самому приміщенні, але і на обладнаній поруч терасі. При заселенні адміністрація відразу ж пропонує туристам вибрати вид того сніданку, який буде подаватися їм у подальшому (італійська, російська, французька та ін).

Відгуки гостей ресторан готелі заслужив відносно непогані. Годують у їдальні готелю туристів смачно. Єдине — порції мешканцям тут подаються, на жаль, не надто великі.Де можна поїсти в селищі

Обідати і вечеряти постояльці готелю можуть в кафе «Галера» або Letto. Обидва ці заклади заслужили непогані відгуки від туристів. Ресторанчик «Галера», крім усього іншого, ще й дуже оригінально виглядає. Побудований він у вигляді старовинного дерев'яного корабля.

Жодних магазинчиків біля цього комплексу, на жаль, немає. Відгуки готель «Акваторія» (Росія, Янтарний) за це, звичайно ж, заслужив не особливо хороші. Знаходяться найближчі до комплексу супермаркети в декількох зупинках від нього.

Що являє собою пляж готелю

Селище Янтарний — місце дуже тихе. Приїжджають сюди в основному любителі спокійного відпочинку. Пляжі цього курорту відгуки від туристів заслужили просто чудові. Вони тут не тільки великі й красиві, але і практично безлюдні. Розташований навпроти готелю пляж "Галера" покритий м'яким пісочком. І засмагати на ньому або ж прогулюватися по березі в цьому місці, судячи з відгуків, туристам буває дуже зручно. Крім усього іншого, на березі біля моря тут встановлений і пам'ятник жертвам голокосту.

Громадський міський пляж селища Янтарний розташований приблизно в 2 км від готелю. Відгуки від туристів він також заслужив дуже хороші. Однією з особливостей цього пляжу є те, що він єдиний в нашій країні удостоєний блакитного прапора ЮНЕСКО.

Багато відпускники рекомендують постояльцям готелю «Акваторія» відвідати не тільки розташований поруч з нею пляж. На думку багатьох туристів, в Бурштиновому обов'язково варто сходити і на озеро Синявинское. Цікавим воно може бути не тільки для любителів дайвінгу. Виглядає це озеро насправді дуже красиво. Крім того, тут живуть ще і лебеді, які часто не відлітають на південь навіть взимку. На лебедів на озері можна не тільки помилуватися, але й погодувати їх. Звичайно ж, є на Синявинском і досить зручні пляжі. Що являє собою сам селище

Інфраструктура на самому курорті Янтарний, судячи за відгуками туристів, розвинена дуже навіть непогано. Всюди в цьому селищі працюють всілякі кафе і ресторани. Виглядає ж цей населений пункт, як відзначають туристи, досить-таки незвично. У Янтарному, крім усього іншого, збереглося і дуже багато старих будинків ще німецької споруди.

Щодо чистоти цього населеного пункту у туристів немає абсолютно ніяких претензій. Бруду принаймні на вулицях цього курорту немає ніде. Крім усього іншого, селище це ще і дуже добре озеленений. Звичайно ж, всюди на цьому курорті працюють крамнички, у яких можна придбати гарний натуральний бурштин і вироби з нього.

Знайти цей камінь у селищі на березі моря, до речі, можуть і самі туристи. Потрібно тільки уважно дивитися під ноги. Однак спеціально займатися «здобиччю» бурштину на цьому курорті не варто. У Росії вільне старательство, на жаль, заборонено законом. Без побоювання заплатити штраф шукати сонячний камінь, в тому числі і в Бурштиновому, можуть тільки ті особи, які уклали договори з ліцензованими компаніями, що займаються видобутком самоцвітів офіційно.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут