Українських майнер хочуть звільнити від податків


Опубликованно 16.12.2017 03:00

Українських майнер хочуть звільнити від податків

Днями до Верховної Ради було подано вже третій законопроект на цю тему, «Про внесення змін до Податкового кодексу України».

В Україні все наполегливіше підіймають питання регулювання криптовалют - днями до Верховної Ради було подано вже третій законопроект на цю тему, «Про внесення змін до Податкового кодексу України». Як пояснила голова Комітету з податкової і митної політики Верховної Ради України Ніна Південця, що документ пропонує звільнити від податків прибуток від покупки і продажу криптовалют, а також доходи від операцій з ними та майнінгу.

У тексті законопроекту йдеться: «Для створення дієвого механізму стимулювання ринку криптовалют в Україні логічним кроком стане звільнення від оподаткування прибутку підприємств, отриманого від операцій з купівлі/продажу криптовалют. Доходи від операцій з криптовалютами не включати в розрахунок загального місячного (річного) оподатковуваного доходу, а операції з криптовалютой і видобутком (майнингом) віднести до операцій, які не вважаються об'єктом оподаткування».

Джерело: Altcoin



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут