Зоря — Шахтар. Напередодні


Опубликованно 18.01.2018 00:34

Зоря — Шахтар. Напередодні

19:00, Запоріжжя, " Славутич-Арена. Арбітр — Анатолій Абдула. Пряма трансляція на телеканалі 2+2.

У Запоріжжі команда Юрія Вернидуба в принциповому поєдинку зіграє з чинним володарем Кубка країни.

Черговий раунд донбаського дербі обіцяє стати вельми інтригуючою. Чи жарт, між собою зійдуться бронзовий призер минулого чемпіонату з чинним чемпіоном та володарем Кубка. Луганчанам не звикати до тяжкої долі в 1/8 фіналу. Рівно рік тому команда Вернидуба на цій же стадії грала з Динамо, розгромно поступившись киянам на Олімпійському (5:2). Тепер же треба не менш складна битва з гірниками, однак фактор формально домашнього стадіону може посприяти луганському клубу у досягненні їх мети.

Кілька днів тому луганці здобули блискучу перемогу в Маріуполі, відвантаживши у ворота досвідченого Рустама Худжамова п'ять м'ячів і пропустивши лише двічі. У тому матчі в героях ходив Олександр Андрієвський, який оформив хет-трик, причому один з м'ячів хавбека став хітом переглядів на YouTube. Так-так, мова про те самому шедевральному гол з центру поля! А ось команда Паулу Фонсеки відкатала сумну нульовку в рамках Класичного дербі з "Динамо", і в більшій мірі була близька до поразки, ніж до перемоги над конкурентом традиційним. Мало того, в ході зустрічі ушкодження різного ступеня тяжкості отримали Марлос і Бернард. І якщо нового українця ми напевно побачимо на полі "Славутич-Арени, то герой матчу з" Феєноордом поєдинок з Зорею пропустить.

На відміну від ігор чемпіонату, Кубок України – турнір куди більш швидкоплинний, і тут на виправлення помилок, по суті, часу немає. Поразка відправляє невдаху за борт, а переможцю представляється шанс на крок наблизитися до заповітного трофею. Протистояння луганчан і донеччан давно має статус одного з найбільш принципових в нашому футболі. Немає сумнівів, що на Славутич-Арені ми побачимо якісний і безкомпромісний футбол у виконанні обох команд, і нехай переможе справді найсильніший!

Орієнтовні склади:

Зоря: Лунін — Опанасенко, Переймів, Гречишкін, Сухоцький — Харатін, Сілас — Караваєв, Гордієнко, Громов — Юрі

Шахтар: Н. Шевченка – Бутко, Ордець, Ракицький, Ізмаїл – Степаненко, Фред – Марлос, Коваленко, Тайсон – Феррейра

Травмовані: Прийма – Малишев, Кривцов, Бернард прогноз 1:2



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут