Шахтар — Олександрія. Напередодні


Опубликованно 07.02.2018 01:07

Шахтар — Олександрія. Напередодні

19:00, Харків, ОСК Металіст. Арбітр — Микола Балакін. Пряма трансляція на телеканалі Футбол 1.

У Харкові команда Паулу Фонсеки зустрінеться з одним з головних розчарувань поточного чемпіонату.

Якщо у донеччан справи в чемпіонаті йдуть досить непогано, то про підопічних Володимира Шарана цього не скажеш. Олександрійці досі перебувають у групі аутсайдерів, що не дивно, враховуючи лише одну здобуту перемогу у 15 (!) матчах. Такі результати, природно, нічого хорошого не обіцяють і тренерському штабу, в наслідок чого чутки про тренерську рокіровку в команді з Кіровоградської області мусуються одна за одною.

Гірники чітко розуміють поставлені перед ними завдання, головною з яких є завоювання медалей вищої проби. Поки що, відрив від традиційного київського конкурента до цього повністю володіє, однак ні про яку недооцінку інших опонентів у таборі Шахтаря мови бути не може. Саме ця сама недооцінка не так давно коштувала донеччанам втрати очок у грі зі Сталлю (1:1), коли секундна розслабленість обернулася для них втратою двох дорогоцінних залікових балів. Олександрії також втрачати очки більше не рекомендується, адже шанси на потрапляння до першої шістки спливають в річку забуття з кожним туром...

Кадрова диспозиція напередодні зустрічі така, що гості не зможуть розраховувати на дискваліфікованого опорника Євгена Банаду, до речі, вихованця донецького футболу. Шахтарю, у свою чергу, доведеться обійтися без допомоги травмованих Сергія Кривцова і Максима Малишева. Зате повернулися в загальну групу отримав пошкодження в матчі за збірну голкіпер Андрій П'ятов і давно не грав захисник Ярослав Ракицький.

Головною інтригою цього протистояння стане, донеччани зможуть продовжити свій впевнений хід до чемпіонського титулу. Гостям же доведеться поборотись за квиток в останній вагон поїзда, що йде в боротьбу за єврокубки, а для цього у Харкові Олександрія повинна, як мінімум, не програти.

Орієнтовні склади:

Шахтар: Пятов – Бутко, Ракицький, Ордець, Ізмаїл – Степаненко, Фред – Марлос, Тайсон, Бернард – Феррейра

Олександрія: Паньків – Пашаєв, Гітченко, Бондаренко, Бацула – Запорожан, Довгий – Полярус, Грицук, Пономар – Сітало

Дискваліфіковані: немає – Банада. прогноз 3:1



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут