Віце-президент Карпат: Нехай Вернидуб спочатку сам поїде в Іспанію і чогось доб'ється


Опубликованно 29.06.2018 11:51

Віце-президент Карпат: Нехай Вернидуб спочатку сам поїде в Іспанію і чогось доб'ється

Після розгромної поразки від Динамо (0:4), Юрій Вернидуб розповідав про ситуацію з воротарем команди Андрієм Луніним, якого сватають в різні топ-клуби Європи. Він вважає, що подібне може нашкодити Луніну, як коли-то не пішло на користь Мар'яну Шведу, який безуспішно пробував свої сили в Севільї.

"Відпустіть вже цього молодого пацана. Йому 19 років, а ви його спіймали. Пишете і пишете. Можна поїхати, два роки посидіти і прірва, як футболіст. Швед де був, в Іспанії? Багато награв? Я читав. І мільйон заплатили, і те й інше. Суперзірка. Зараз у Карпатах ледве виживає. Не ламайте долі цим молодим хлопцям", — заявив тоді Вернидуб.

Це дуже не сподобалося віце-президенту Карпат Олегу Смалийчуку.

"Я в шоці від Юрія Вернидуба. Все розумію — два розгромних поразок поспіль, удар по амбіціях, критика від власних вболівальників. Але вважаю, що головний тренер команди, яка веде боротьбу за медалі не має морального права обговорювати гравців інших команд. Це як мінімум некоректно", — цитує Смалийчука офіційний сайт Карпат.

"Нехай Вернидуб спочатку сам поїде і доб'ється чогось в Іспанії або виростить гравця, виховає його, організує йому трансфер в потужний європейський клуб — і тільки тоді, не раніше, обговорює рівень його гри. Це перше.

"Якщо говорити про Шведі хлопець на очах набирає форму, регулярно забиває. І в мене немає сумніву, що він буде прогресувати і далі. А Карпати, в свою чергу, зроблять все для того, щоб дати можливість Шведу, або будь-якому іншому гравцеві, перейти в сильніший клуб, коли прийде час

"Ледве-ледве" зараз грає Зоря. І не варто перекладати свої проблеми з хворої голови на здорову. Зачіпати своїх гравців я не дозволю нікому — це право є тільки у тренерського штабу і наших уболівальників".  



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут