Азар: Ми повинні виграти Кубок Англії


Опубликованно 10.07.2018 04:57

Азар: Ми повинні виграти Кубок Англії

Після нічиєї проти " Вест Хема (1:1) відставання Челсі від четвертого місця складає 10 очок за шість турів до кінця сезону.

"Якщо поглянути на цю гру, то можна побачити, ми зробили все, особливо в першому таймі. Цей сезон складається не кращим чином, ми допускаємо деякі помилки і пропускаємо. Потім, що стосується гри в атаці, то ми не забили, тому що до кінця гри рахунок був 1:1, і ми всі засмучені", — сказав Азар.

"Нам потрібно об'єднатися. У чемпіонаті залишилося провести 6 матчів, і ми постараємося зробити все можливе, щоб опинитися в топ-4 за підсумками сезону".

"Сподіваюся, для вболівальників Челсі і для нас самих, що ми зможемо домогтися чого-небудь. Ми як і раніше беремо участь у Кубку Англії, так що ми повинні привезти цей трофей на Стемфорд Брідж в кінці сезону".

"Коли граєш за Челсі, хочеш щорічно брати участь у Лізі чемпіонів, але в минулому році ми не брали участь в ній і виграли титул АПЛ, так що іноді погані обставини призводять до гарних результатів, але ми, безсумнівно, будемо боротися за те, щоб кваліфікуватися в ЛЧ на наступний сезон".

У півфіналі Кубка Англії Челсі зіграє проти Саутгемптона.

Бажаєте дізнаватися головні футбольні новини першими? Підписуйтесь на наш канал в Telegram! Стежити за нашим сайтом ви також можете Viber і Twitter.



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут