Фонсека: Шахтар зіграв на найвищому рівні


Опубликованно 21.12.2018 11:00

Фонсека: Шахтар зіграв на найвищому рівні

Підопічні Паулу Фонсеки набрали три пункти завдяки перемозі в донецькому дербі (5:2).

"Сьогодні ми чудово показали себе в обороні. У першому таймі не дали супернику жодного шансу протистояти нашим діям в атаці і були дуже агресивні. Після перерви грали по результату, інтенсивність трохи знизилася, проте Шахтар продовжував створювати можливості і міг забити ще більше", — заявив Фонсека.

"Поєдинки з цією командою нам завжди даються важко, але цього разу наші футболісти відмінно проявили себе в атаці і не залишили Олімпіку шансів. У нас були дуже якісні моменти біля чужих воріт, і вони заслуговували результату у вигляді голів. Мушу похвалити хлопців за хоробрість і швидкість гри".

"Команда готова розвивати свою гру як через середину, так і через фланги. Шахтар вміє знаходити рішення, які потрібні. Коли неможливо пройти через центр, нам треба діяти з флангів. Лівий край з Ісмаїлі дуже сильний. Ми дійсно провели там багато небезпечних атак, вони принесли нам кілька голів".

"Абсолютно всі футболісти показали себе добре. Ми були на найвищому рівні. Єдине, що мене засмутило, це пропущені м'ячі. Однак у будь-якому випадку, не індивідуалізуючи, мені сподобалася гра кожного з хлопців".

На Football.ua доступне відео голів та огляд матчу Олімпік — Шахтар (2:5).



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут