Ворскла обіграла Арсенал-Київ


Опубликованно 29.08.2019 10:10

Ворскла обіграла Арсенал-Київ

У першому матчі 29-го туру УПЛ полтавська Ворскла приймала Арсенал-Київ, який їй ніяк не вдавалося обіграти в попередніх поєдинках поточного сезону. Головний тренер господарів Виталипй Косівський повернув у стартовий склад Ігоря Пердуту і Юрія Коломойця, що зіграли значну роль у грі команди. Ця пара взяла участь в ранньому взяття воріт – захисник заробив перспективний штрафний, а нападник замкнув подачу Дитини, оформивши свій перший гол в поточному сезоні – 1:0.

Одразу ж після пропущеного голу кияни забрали м'яч під свій контроль, активно пішовши в атаку і заробивши кілька стандартних положень, спершу жодної загрози воротам Ткаченко не було, а потім голкіпер господарів врятував свою команду після удару Погорєлова головою. Підопічні Ігоря Леонова продовжували багато володіти м'ячем на чужій половині поля, час від часу пробиваючи по воротах, але Ткаченко більше не доводилося серйозно вступати у гру.

З часом полтавці вирівняли гру, забравши м'яч під свій контроль, але зовсім не поспішали йти в атаку, задовольняючись неспішним перекочування м'яча і даючи зрозуміти, що рахунок цілком влаштовує команду. Як гості намагалися створити тиск на чужу штрафну, більше нічого вартого до виходу на перерву у них не виходило, не доводилося вступати в гру і Пидкивке, так що команди відправилися відпочивати при попередньому рахунку.

Після відновлення гри "каноніри" активно пішли вперед і могли забити швидкий гол зусиллями Міссі Мезу, який пробив у ближній кут після пасу Оріховського, але на допомогу Ткаченко прийшла штанга, яка прийняла м'яч на себе. Після цього на поле виникло деяке затишшя, що багато в чому пов'язане з низкою заміна, а потім полтавчани знову забили, використавши другий шанс з двох — на 58-й хвилині вийшов на заміну Скляр відпасував під удар Васіну, а Денис відправив м'яч у дальній кут — 2:0.

Забивши другий гол, підопічні Косівського повністю віддали м'яч у володіння супернику, зосередившись на оборонних діях. Кияни відчували труднощі з розкриттям оборони господарів, крім цього, вони ледь не пропустили знову, але Петрович прости Арсенал, не влучивши у ворота з вигідної позиції. Трохи пізніше Ліпартія вивів Ковпака на побачення з Ткаченком, але нападник втратив можливість забити, просто стусонувши м'яч у бік воріт.

До закінчення зустрічі підопічні Леонова відчайдушно намагалися відродити інтригу, окупувавши чужу половину поля, але їм не вдавалося нічого вдіяти з обороною господарів, винятком був удар Домбровського після знижки Ковпака, з яким впорався Ткаченко, перевівши м'яч на кутовий. Незабаром після цього пролунав фінальний свисток головного арбітра, який зафіксував комфортну перемогу Ворскли, якій вперше в сезоні вдалося обіграти Киян.

У 30-му турі Ворсклу чекає протистояння з чернігівською Десною, а Арсенал-Київ зіграє з донецьким Олімпіком.

Ворскла - Арсенал-Київ 2:0 Голи: Коломоєць, 6, Васін, 58

Ворскла: Ткаченко — Пердута, Мартиненко, Чеснаков, Сапай — Петрович, Шарпар — Васін, Габелок (Скляр, 54), Дитина (Шехич, 70) — Коломоєць (Карека, 86)

Арсенал-Київ: Пидкивка — Жичиков, Башлай, Вакуленко, Дубинчак — Домбровський, Танковскій — Калитвинцев (Кадімян, 61), Ориховський, Мудрик (Ліпартія, 54) — Міссі Мезу (Ковпак, 56)

Попередження: Васін, Скляр — Танковскій, Вакуленко



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут