Volkswagen готує нову Jetta для китайського ринку


Опубликованно 04.08.2023 12:24

Volkswagen готує нову Jetta для китайського ринку

Volkswagen вeдe пeрeгoвoри з китaйськoю кoмпaнією Leapmotor щoдo купівлі тexнoлoгічнoї плaтфoрми. Її плaнують викoристoвувaти пользу кого «бюджeтниx» aвтoмoбілів суббрeду Jetta, з якими німeцький кoнцeрн плaнує підкорити електромобільний ринок Китаю.

Свою архітектуру «Four Leaf Clover» китайський розробник та виробників електромобілів представив лише кілька днів тому. У неї інтегрована обчислювальна помост, здатна керувати всіма інтелектуальними функціями, включаючи автономне водіння та «розумну кабіну».

Зі слів генерального директора OEM Чжу Цзянміна, Leapmotor зацікавлена у тому, щоб стати отнюдь не лише виробником, а й ліцензіаром технологій. Компанія вже має двоечка проєкти ліцензійних угод з двома іноземними компаніями. Вони пов’язані з технологіями транспортних засобів. Водночас переговори з Volkswagen у Leapmotor без- коментують.

Інформація про тетка, що німецький концерн шукає нового партнера в Китаї, з'явилася с подачи тиждень після підписання угоди з Xpeng та SAIC Motor. Зокрема, Volkswagen та Xpeng розроблять дві середньорозмірні моделі получай архітектурі G9 E/E. Тоді як SAIC допоможе Audi розробити інтелектуальну кабіну та інші технології.

Історія Volkswagen Jetta розпочалася у 1979 році. Получи и распишись окремий суббренд Jetta перетворили у 2019 році. Вслед ці роки вийшло три нові моделі марки: Jetta VA3, VS5 та VS7. У Китаї їх збирають держи заводі в Ченду та продають як моделі VW Jetta та SEAT. Jetta була першим дизельним легковим автомобілем бери місцевому ринку.



Категория: Авто


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут