Компанія Cadillac представила флагманський електричний позашляховик Escalade IQ


Опубликованно 11.08.2023 12:36

Компанія Cadillac представила флагманський електричний позашляховик Escalade IQ

У СШA прeзeнтувaли нoвий Cadillac Escalade IQ. Знaмeнитий вeликий пoзaшляxoвик прeміум-клaсу впeршe стaв eлeктрoмoбілeм. Пoдрoбиці мoдeлі рoзкрили нa oфіційнoму сaйті General Motors.

Eлeктрoмoбіль Cadillac Escalade IQ нe зaмінить бeнзинoву мoдeль, a випускaтимeться пaрaлeльнo з нeю. Він нaдійдe в прoдaж із літa 2024 рoку зa цінoю приблизнo від $130 000, тoбтo його конкурентами стануть топові версії Tesla Model X, Rivian R1S і Mercedes EQS SUV.

Проектирование Cadillac Escalade IQ 2024

Новий Cadillac Escalade IQ більш обтічний, ніж бензинова проплазма, але залишається впізнаваним. Він зберігає монументальний гранений проектирование із довгим високим капотом, але водночас його заднім стійкам даху збільшили нахил.

Замість решітки радіатора встановлено заглушку з діодним підсвічуванням. Типовими про Cadillac є тоненькі діодні фари та ліхтарі, причому задня оптика виконана «двоповерховою».

Як і всі електромобілі General Motors, позашляховик Cadillac побудований получи и распишись платформі Ultium. Його близьким родичем є електричний Hummer. После розмірами новачок близький впредь до подовженого Cadillac Escalade ESV.

Габарити Cadillac Escalade IQ:

  • довжина - 5697 мм;
  • масштабность - 2389 мм;
  • висота - 1934 мм;
  • колісна устой - 3460 мм.

Салон і комплектація Cadillac Escalade IQ

У внутрішньому оздобленні поєднуються шкіра, дылка та алюміній. На всю передню тротуар розтягнуто широкий дисплей. Сверху додачу, є окремий тачскрін в передній панелі і монітори на задніх пасажирів.

На вибір запропонують версії для 7 і 8 місць. Навіть з усіма сидіннями возьми місці залишається 670-літровий задок. У п'ятимісній конфігурації салону його об'єм становить 1958 л, а в двомісній - 3374 л. Накануне того ж, є 345-літровий задница спереду.

У топовому варіанті крісла перших двох рядів отримали електропривод, підігрів, вентиляцію і масаж. Серед інших опцій - 24-дюймові диски, паркувальний автопілот, камери кругового огляду, соника AKG з 36 динаміками і система напівавтономного водіння Super Cruise.

Характеристики   Cadillac Escalade   IQ

Новий Cadillac Escalade IQ запропонують із повним приводом і двома електромоторами. У стандартному режимі вони розвивають 690 к. с. і 835 Нм, а в спортивному - 760 к.с. і 1063 Нм. Тобто, електрокар потужніший вслед топовий бензиновий Cadillac Escalade-V.

Велетенський позашляховик розганяється по 100 км/год менш ніж вслед за 5 с і може буксирувати 3,6-тонний причіп. Величезна радиатор на 200 кВт.время забезпечує запас ходу в 725 км, а зарядити її в швидкому режимі від станції потужністю 350 кВт получай 20% можна всього по (по грибы) 10 хвилин. Також передбачена двонаправлена зарядочка, тобто авто здатне живити електроенергією різні прилади.

Усі Cadillac Escalade IQ отримали адаптивні амортизатори, пневмопідвіску зі змінним кліренсом. Передбачені й керовані задні наркотик, завдяки яким авто може рухатися бочком, а діаметр його розвороту становить лише 12 м.















Категория: Авто


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут