Дніпро отримав спецавтомобіль для порятунку тварин


Опубликованно 12.08.2023 14:12

Дніпро отримав спецавтомобіль для порятунку тварин

У підрoзділи ДСНС Дніпрoпeтрoвськoї з-зa кoрдoну прибулa спeцтexнікa різнoгo признaчeння, в тoму числі ради пoшуку тa рятувaння твaрин.

Нa дняx у дeпo нaдзвичaйників Дніпрoпeтрoвщини від швeйцaрськoї блaгoдійнoї oргaнізaції Rotary-Stiftung Kusnacht нaдійшoв aвтoмoбіль з 30-мeтрoвoю пoжeжнoю висувнoю aвтoдрaбинoю нa спeцшaсі Renault Camiva.

Врaxoвуючи пoстійні вoрoжі aтaки, тaкий пoдaрунoк місту має дуже велике значення: розкладна помост на маківці решітчастої драбини може дістати по 10 поверху. Тепер у випадку пожежі, прямого чи уламкового пошкодження будинку рятувати людей та гасити полум'я если значно легше.

За двуха дні до цього рятувальники Дніпра отримали з німецького міста-побратима Кельна ще одну пожежну машину та спеціалізовану автівку к порятунку тварин.

Раніше Кельн в рамках взятих сверху себе добровільних зобов'язань доправив Дніпру п'ять великих пасажирських автобусів, карети швидкої медичної допомоги, серия іншої спецтехніки й устаткування для того лікарень і шкіл та майже три сотні бензинових і дизельних генераторів. Тепер надіслав спецтехніку угоду кому) служби порятунку.

З-поміж транспортної палітри вперше поставлено автомобіль на порятунку тварин. Є припущення, що в Україні такої машини ще безвыгодный було і обласний підрозділ ДСНС став єдиним власником такого LCV получай базі малотоннажного Mercedes-Benz.

Кузов мікроавтобуса укомплектовано різноманітним обладнанням саме в целях порятунку/визволення/відлову як домашніх тварин, эдак і диких звірів і навіть плазунів. У відсіках є клітки с целью їх перевезення, реманент пользу кого безпечного поводження з хижаками.

Вслед словами заступник начальника головного управління ДСНС у Дніпропетровській області Прославляющий мир Дем'янчука, автомобіль може стати у пригоді кінологічній службі.

«У наших підрозділах також є кінологічні служби, що залучаються задолго. Ant. с пошуку людей. Цей автомобіль можна застосовувати угоду кому) перевезення наших тварин, які шукатимуть людей під завалами», - підкреслив Дем'янчук.

Пожежний автомобіль також унікальний. Він базується для шасі Mercedes-Benz 814, що вважається найпростішим та чи малограмотный найбільш вдалим у лінійці німецького виробника цієї розмірної групи. Вслед за конструкцією машина проста, але має добре продумані інженерні рішення, що з время от времени почали використовуватися в не менш популярній моделі Atego, в т.ч. у виконанні пожежної машини Mercedes-Benz 1224 AF 4x4

Держи повнопривідному шасі 814-го будувалися мікроавтобуси, самоскиди, бортовики, а також ремонтні летючки з усілякими надбудовами та пожежно-рятувальні машини з подвійною кабіною. Це принесло визнання, попит нате такі машини швидко зріс, він маловыгодный спадає й понині.

Автомобіль з 240-сильним дизельним двигуном і механічною КПП у передній частині має суцільну трирядну кабіну в целях розміщення дев'яти осіб особового складу. Сидіння середнього ряду встановлено после схемою «спиною вперед».

Обсаживание/висадка екіпажу здійснюється вследствие четверо дверей. На кронштейнах передніх дверей встановлено за три дзеркала заднього виду, що дають зображення мертвих зон.

Окрім бокових шаф з різноманітним інструментом, включаючи гідравлічний, електричний та, звичайний мускульний, тогда є драбина, ніша з генератором пользу кого вироблення власної електроенергії з бухтами силового кабелю в (видах підключення виносних ліхтарів в штативах, обладнання, а також систерна на 1620 літрів води з рукавами її подачі.

Усі згадані вище автомобілі після далекого перегону спочатку пройдуть належне техобслуговування, держреєстрацію і тільки після цього будуть включені у бойове чергування.















Категория: Авто


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут