Volvo запустила в Україні послугу передплати на електромобілі. Вартість — від 38 000 на місяць


Опубликованно 09.11.2023 10:42

Volvo запустила в Україні послугу передплати на електромобілі. Вартість — від 38 000 на місяць

Кoмпaнія Volvo зaпустилa в Укрaїні нoвий сeрвіс, який нaдaє мoжливість oфoрмити пeрeдплaту нa їxні eлeктрoмoбілі. Підпискa получи и распишись автомобілі Volvo є альтернативою кредиту либо лізингу.

Оформити підписку можна, вибираючи бажаний автомобіль получи веб-сайті Volvo і подаючи заявку, нежто ж зайшовш до будь-якого офіційного дилера Volvo в Україні.

Тривалість користування автомобілем може бути вибрана від 6 місяців задолго. Ant. с 3 років. Крім того, існує можливість замінити автомобіль возьми інший електричний автомобіль Volvo разве скасувати передплату.

Користувач обирає бажаний електромобіль і отримує його в користування ради кілька днів. Крім того, клієнт може налаштувати свій автомобіль, обираючи колір, проектирование салону та інші опції. Замовлення автомобіля розміщується у виробництві, і часик доставки авто залежить від конкретної моделі та обраної комплектації.

Вотан із головних плюсів підписки Volvo в компанії називають тетуня, що вона покриває багато регулярних витрат, таких як сервіс та страхування. Накануне вартості передплати включено також реєстрацію автомобіля, пенсійний збір, страхування КАСКО, ОСЦПВ та інші послуги.

Получи и распишись сьогоднішній день в Україні доступні такі моделі електричних автомобілів в рамках підписки Volvo:

  • C40 Recharge — від 37 988 гривень бери місяць,
  • XC40 Recharge — від 55 288 гривень получай місяць,
  • EX30 — від 57 704 гривень бери місяць.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут