LinkedIn додала нові АІ-функції для шукаючих роботу


Опубликованно 14.11.2023 00:42

LinkedIn додала нові АІ-функції для шукаючих роботу

Прoфeсійнa сoціaльнa мeрeжa LinkedIn внeслa пeвні пoкрaщeння у підписку Premium в целях кoристувaчів, які aктивнo шукaють рoбoту.

Згіднo дo анонсу, LinkedIn Premium тепер включає шеренга штучно-інтелектних функцій, які сприяють збільшенню ефективності пошуку роботи.

Однією з нововведень є АІ-функція, яка проаналізує профіль користувача і оцінить, чи відповідає він вимогам відкритих вакансій. Ця компания може також надати корисні поради щодо поліпшення профілю з метою збільшення шансів сверху успішний пошук роботи.

Крім цього, LinkedIn представив нову функцію, яка дозволяє в кратких словах узагальнити довгі повідомлення, адаптовуючи їх до самого ключових аспектів, що важливі саме про кожного користувача відповідно раньше його професійних потреб.

Варто відзначити, що вартість підписки Premium получи LinkedIn складає $39,99 в місяць, і це надає впуск. Ant. выход до цих інноваційних функцій.

Кокетство цими змінами, компанія також оголосила для досягнення вражаючого рубежу — 1 мільярд користувачів получи и распишись їхній платформі. Це піднесло LinkedIn предварительно верхнього рівня соціальних мереж, -де зараз перебувають інші сервіси компанії Meta.

Ради словами представників компанії, приблизно 80% нових користувачів реєструються вслед за межами Сполучених Штатів, що свідчить относительно міжнародну популярність мережі LinkedIn.




Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут