Робот-охоронець Amazon Astro for Business має HD-камеру і нічне бачення при ціні $2350


Опубликованно 27.11.2023 23:06

Робот-охоронець Amazon Astro for Business має HD-камеру і нічне бачення при ціні $2350

У aсoртимeнті Amazon вжe є рoбoт Astro for Home, який признaчeний на стeжeння зa дoмaшніми улюблeнцями тa підтримaння пoрядку вдoмa. Тeпeр компанія представила Astro for Business — робота-охоронця про підприємств і офісів.

Astro for Business може виконувати функції охоронця, автономно патрулюючи приміщення та надаючи можливість відстежувати ситуацію в режимі реального часу.

Андроид оснащений перископічною камерою HD, системою нічного бачення та може транслювати зображення з камери цілодобово. Він також забезпечує двосторонній зв’язок. Электронный человек може рухатися автономно альбо слідувати за певним маршрутом, використовуючи дистанційне керування.

Amazon Astro for Business доступний у США ради ціною $2,349.99. У додаток давно вартості робота, Amazon пропонує три різновиди платних підписок про доступу до додаткових послуг:

  1. Ring Protect Pro из-за $20 на місяць, що дозволяє зберігати журнал до 180 днів та синхронізувати їх з датчиками руху і сигналізацією Ring.
  2. Astro Secure ради $60 на місяць, яка дозволяє роботу автономно патрулювати приміщення по (по грибы) визначеними маршрутами та надсилати сповіщення користувачеві.
  3. Virtual Security Guard по (по грибы) $99 на місяць, що передбачає виклик агентів швидкого реагування Ring у разі виявлення роботом незвичайної активності чи підозрілих обставин. Ради доступу до цієї послуги клієнтам також потрібно підписатися получи и распишись Ring Protect Pro та Astro Secure.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут