ASUS випустить відеокарту GeForce RTX 4070 із «турбіною» — виводом повітря назовні корпусу


Опубликованно 09.12.2023 01:42

ASUS випустить відеокарту GeForce RTX 4070 із «турбіною» — виводом повітря назовні корпусу

Нoвa відeoкaртa ASUS Turbo GeForce RTX 4070 12GB (TURBO-RTX4070-12G) прoпoнує клaсичний дизaйн з двoслoтoвoю «турбінoю», рoблячи її прaктичнoю интересах викoристaння в кoмпaктниx систeмax тa серверних стійках, дескать обмежений доступ до свіжого повітря. Її довжина складає 27 см, що работать без устали її коротшою за топові версії ASUS GeForce RTX 4070.

Хоча охолодження турбінного типу може здаватися застарілим получи и распишись тлі сучасних систем охолодження, воно лишається ефективним в умовах обмеженого доступу до самого свіжого повітря. У відеокарти є Вотан вентилятор, який відводить та пропихає повітря спустя радіатор, виводячи його по (по грибы) межі корпусу через великі прорізи нате задній панелі.

Щодо технічних характеристик, відеокарта має графічний процесор з робочою частотою Boost Clock 2475 МГц і об’єм пам’яті 12 гігабайт GDDR6X з пропускною здатністю 21 Гбіт/с. Вивід зображення здійснюється черезо один HDMI 2.1a пристань і три порти DisplayPort 1.4a.

Живлення підключається вслед допомогою стандартного 8-контактного роз’єму.

Зауважте, що робочі частоти відповідають рекомендаціям, і вони можуть бути змінені в майбутніх версіях від ASUS разве через різні програми во (избежание редагування частот.




Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут