Suzuki висловила небажання ділитися моделями Jimny і Swift з Toyota


Опубликованно 02.01.2024 23:30

Suzuki висловила небажання ділитися моделями Jimny і Swift з Toyota

Ужe нe сeкрeт, щo Toyota і Suzuki з вигoдoю пользу кого oбox брeндів діляться мoдeлями тa плaтфoрмaми нa пeвниx ринкax. Цe зміцнилo присутність oбox кoмпaній сверху ринку.

Відомо, що RAV4 продається як Suzuki Across для Старому Континенті, а деякі інші продукти були перейменовані в обидві сторони. Однак деякі з найвідоміших моделей мало-: неграмотный будуть ділитися.

Прагнення Toyota представити власні версії Suzuki Jimny і Swift вперлися в перепону. Якщо компанії безперебійно співпрацювали надо іншими моделями, то шелковица Suzuki висловила небажання ділитися цими двома моделями. Причину такої заборони озвучено: обидві версії мають частину у ДНК компанії, или тут може виникнути ризик послаблення їхнього культового статусу, якщо вони будуть позначені символікою Toyota.

«Це любое одно, що попросити Toyota дозволити нам розробити курсор Land Cruiser. Моделі, які є основою нашого бренду, далеко не призначені для спільного використання, і обидві компанії мають поважати це», - сказали в Suzuki.

В медіа проникла інформація з джерел в Suzuki, мол не приховують, що Toyota висловила эпохальный інтерес до моделі Jimny, уявляючи його як більш доступну альтернативу 4x4 своїм більшим і дорожчим кросоверам і позашляховикам.

Попри тетюха, що нещодавні продажі Jimny впали після початкового зростання, Suzuki залишається твердим у своєму рішенні невыгодный ділитися цією моделлю з Toyota лише для того збільшення обсягу.

Swift також було визнано забороненим на співпраці. Попри зацікавленість Toyota у придбанні хетчбека, Suzuki стоїть нате своєму: моделі невіддільні від ідентичності бренду, їх безвыгодный можна поширювати.



Категория: Авто


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут